Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Ha telekomos (t-mobile) vagy, akkor navigon, itthon hibatlan. Hallottam meg a waze-rol, de nem hasznaltam, nem ismerem.
Vannak meg az online navigacioknal lementesi lehetosegek, de azt sem hasznaltam soha.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Van kulonbseg az "apple tabok" es a iphone lightning kabele kozot?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Ha a 8.1-et jailbreak-elem, majd a 8.1.1 megjelenese utan valami miatt restore-t szeretnek (amit ugye csak itunes-szal tehetek majd meg) akkor a visszaallitas utan meg tudok majd JB nelkuli 8.1-re visszaterni, vagy az itunes csak 8.1.1- re felfrissitve csinalja meg a restore-t?
-
HUTCHDB
nagyúr
A francba, ettol tartottam, hogy muszaj lesz feljebb lepni....Azt olvasom, hogy a 8.1.1 januarban jelenik meg.
Eddig mi volt a "gyakorlat", az uj verzio utan meddig volt nyitva a kapu?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Mindegy, ma akarok jb-elni, most meg boven van idom a visszateresre.
Szerk:
Tenyleg, ez a késés a hivasfogadaskor engem is idegesit...[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Jól látom, hogy arra nincs lehetőség, hogy az iCloud mentéseim között válogathassak?
Egy adott telefonon többször történt mentések közül én csak az utolsót látom." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Igen, pont emiatt lett érdekes ez a dolog.
Nem szeretném, ha esetleg valami nem jönne össze a JB-vel, akkor egy "szemetekkel" tele rendszert kellene visszaállítanom.." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz matyi19 #93039 üzenetére
Nekem meg a jb programot sem sikerul elinditanom.
A virusirtom mint az orult jelzett kb. huszonnyolcezerszer mar... kozben mindenhol uj kinai alkalmazasok, programok jelentek meg, meg a bongeszoim is teljesen at lettek szabva, pedig csak a pangu8.exe-t inditottam el, semmit nem kerdezett, nem engedelyeztem semmit...
Kb. fel oraja takaritom a pc-t...Aki megcsinalta a jb-et, nala semmilyen ilyen jellegu gond nem volt?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz matyi19 #93045 üzenetére
Az egy dolog, de ezek a kéretlen alkalmazások, beépülő modulok?
Ráadásul alig lehet őket törölni is...
Vagy ez csak engem zavar?Hoppá, az exe második indításra sehol semmi....nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kleinguru #93047 üzenetére
Elvileg....iPhone club-ról tájékozódtam, és onnan töltöttem le, de az exe másodjára történő indításakor már semmi ilyesmi nem történt, így nem értem, hogy korábban mi lehetett....
(#93048) matyi19!
Ha végzett, jelezd már légyszíves, hogy mennyi idő volt a művelet.[ Szerkesztve ]
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz TheMarci #93069 üzenetére
Köszi!
Tud valaki abban segíteni, hogy melyik az a tweak, amely arra hivatott, hogy a beérkező, de elmulasztott eseményekről beállítható időnként ismételt jelzést ad, vagyis kijelzőt, vagy vakut villant.
-
HUTCHDB
nagyúr
Korábban esett szó róla, hogy JB-nél az icleaner nem működik.
Ehhez tartozóan kérdezném, hogy azt honnan tudom, hogy egy adott applikáció, vagy tweek kompatibilis-e az ios8-al, vagy sem?
Egy "rossz" app telepítés után nem omlik össze az egész rendszer?
Visszakanyarodva az icleaner-hez, nekem jelenleg azt mutatja, hogy installálható a program...ráadásul, amit korábban linkeltem kompatibilitási listát, abban is ott figyel.
Most akkor ez hogy van?[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #93086 üzenetére
No én csak letöltöttem ezt az icleanert, és egyből egy figyelmeztető ablak fogadott, hogy vigyázzak a kompatibilitással lehetnek gondok...
Gondoltam lesz ami lesz, lefuttatom a programot.
2826 darab felesleges fájlt talált...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz _Csaba_ #93089 üzenetére
Én is ilyeneket bújok...
Néhány dolgot már megtaláltam, de ami nagyon kellene azt pontosan nem, még azt sem találtam meg, hogy korábban mi volt a neve...
Ismét megkérdezem, hátha valakinek beugrik: olyan tweek-et keresnék, amely az elmulasztott eseményekre (pl.: sms, hívás) figyelmeztet többször úgy, hogy felvillantja a kijelzőt, vagy/és a vakut." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Teszteltem az altalam mobilneten hasznalt bongeszok takarekossagat "adatcsokkentesi funkcio bekapcsolasaval".
Igen komoly a kulonbseg:
Chrome: 61 mb-rol 44,8 mb-ra csokkentette a felhasznalt forgalmat. Megtakaritas 27%
Opera mini: 31,1 mb-rol 6,7 mb-ra. Megtakaritas 81 %
Ha valakinek szamit ez a dolog, annak ajanlom az utobbi bongeszot, mert egyebkent teljesen jol mukodik." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
ez ok., de akkor Gazsi00 kolléga hogy nem látja?
(#93117) B-L-A-C-K!
a JB emiatt is kellene nekem, mert úgy tudom, hogy erre a kikapcsolásra is nyújt valamely tweak megoldást.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Én úgy tartom logikusnak, ahogy B-L-A-C-K kollega írta a 93117 hsz-ben, vagyis a telefon neten (legyen ez mobilnet, vagy wifi) kap egy utasítást, hogy adjon jelet (gps-bekapcsolásal).
Magyarul cseszhetjük, ha nincs net, mert az életben nem lesz meg.
Mondjuk holnap ki fogom próbálni, hogy ez hogyan is működik "élesben"." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
A gps kikapcsolast nem en hoztam fel...
De nem is ez a lenyeg, hanem az, hogy a vegso megoldas csak az lehetne, ha tenyleg nem lehetne kikapcsolni a telefont, es en spec meg a statusbart sem engednem lehuzni..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #93124 üzenetére
Jah es az also kezelogombokat is fel lehet huzni lezart kepernyonel, ahol jb-nel en pl kirakom a mobilnet kapcsolot, es a wifi kapcsolot is, igy mar ki is lehet kapcsolni minden net eleresi lehetoseget.
-
HUTCHDB
nagyúr
Akik jailbreak-et használnak:
Nálatok a billentyűzet nem késik, lassú?
A gyári is, és a customok is késnek...nálam." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Az iTunes képes több mentést tárolni ugyanahhoz a telefonhoz?
A kérdés úgy értem, hogy ezt tudja mentési dátumonként tárolni, vagy ezt nem tudja?
Vagy esetleg, ha ugyanazon szériaszámú telefon más-más névvel van mentve azt esetleg el lehet menteni külön-külön, vagy erre sincs lehetőség?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Ok. Koszi.
Mas:
Nagyon megszivatott a hotspot...
Radugtam a telefont a pc-re, ( jb, stb. csinalgattam) es egyszer jott a telekomtol egy sms, hogy elertem az adatforgalmi hatart... Gondolkodni kezdtem, hogy hogy jon most errol ertesites, mikor nem is hasznalom a mobilnetet.
Megneztem a hasznalati statisztikat, es latom, hogy a hotspot szazmegakat generalt.
Visszagondoltam es mikor radugtam a pc -re a telefont, akkor megkerdezte, hogy megbizok-e ebben a szamitogepben, es en meg termeszetesen igen mondtam.
Szerintem itt hibaztam, viszont a pc-n semmit nem engedelyeztem, nem valasztottam ki.
Akkor most ez hogy van?[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz buci30 #93203 üzenetére
Repulőmodban probald meg meg.
A leiras is ugy ajanlja.Esetleg toltsd le ismet a zip-et, es telepitsd ujra.
Szerk:
Igen, az a gond, hogy csak itunes restore utan mukodik![ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
A sokatt szidott android utan nekem is ez azonnal feltunt, postoltam is rola tobbszor ebben a topicban.
Az opera nem tolt ujra, vagyis meg nem vettem eszre." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Kerestem ma hivasrogzito programot.
(Nyilvan a masik felet tajekoztatnam minden hivas elott, hogy felveszem a beszelgetest, hogy jogilag is tiszta legyen.)
Szoval nem talaltam, viszont egy eleg erdekes dolgot igen, ami kicsit meglepett:
(A kommentre hivnam fel a figyelmet)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz heidrich #93246 üzenetére
Ne haragudj, de latod, hogy a store-bol linkeltem a kepet?
Az app leirasa szerint hivasrogzito programit kinalnak megvetelre! (Olvasd el a programhoz tartozo leirast kerlek!)
A masik dolog, volt hivasrogzites, meg i5-on is hasznaltam, igaz jb kellett hozza..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Ragnar95 #93248 üzenetére
Igen, ezt a verziot lattam en is, itt pl. a google -n keresztul tortenik:
Kommy!
Eddig azt hittem, hogy a play (android) van tele csalokkal, mar bocsanat, de ez most itt a jo szo, de ugy latom itt is.
Mondjuk te tudod, hogy hogy mukodnek a dolgok, es ugye ez a tobbi fejlesztore sem vet jo fenyt...[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Hat sajnos a terero nem annyira mondhato jonak.
Nekem 90%-ban 2 potty az 5-bol.
Pl. itthon 5 telefon van, az iphonon kivul mind full tererot mutat...
Munkahelyemen is joval gyengebb, mint elozo telefonjaimon. (ua. a SIM kartya)[ Szerkesztve ]
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Úgy rémlik, hogy JB-vel eltüntethető, viszont Ragnar95-nek szerintem igaza van,én sem használnám lock nélkül.
Mindjárt utána nézek ennek a tweak-nek!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
De ujjlenyomat azonosítás után egyből a főképernyőre ugrik, semmilyen kódkérés nincs...
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Én is utoljára g2-őt használtam az i6 előtt, de nekem nem hiányzik a dupla kopp, mert ha lehet így fogalmazni azonnal áttértem a home gomb nyomkodására, ami szerintem ugyanolyan jó, vagyis ugyanolyan jól használható.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Ragnar95 #93338 üzenetére
Csak a teljesség kedvéért, azért hozzátenném, hogy a dupla kopp csak a power gombot váltja ki, de maga a készülék indítása ugyanúgy védhető mondjuk jelkóddal, mint itt (plusz, pl. "jelkóddal", vagy arcfelismeréssel is).
-
HUTCHDB
nagyúr
Én eddig 3x jailbreak-keltem, és tettem vissza a gyári szoftvert.
Minden esetben az iTunes-szal csináltam restore-t.
Semmi más nem kellett hozzá.
Én így csináltam, így ezt tudom ajánlani, mert működött több alkalommal is, hiba nélkül." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest