Új hozzászólás Aktív témák

  • szmayer1

    senior tag

    Én kb 1 hónapja vagyok iphone 4s IOS 5.1.1 JB nélküli tulajdonos, és rendszeresen olvasom mind a két fórumot azóta. Én mindig is azt hittem, hogy az iphone készülékeknek a gördülékenysége maga a tökély, de sajnos én nem ezt tapasztalom. Azért csak-csak meg akad, legyen szó a menüben való lépegetés, vagy böngészés, vagy oldalra való lapozás stb. Persze csak egy hangyaf*sznyit, de akkor is megakad engem kicsit zavar. Viszont oldalra lapozásnál, ha nem az újammal lapozok hanem a kicsi pöttyöket nyomogatom alul akkor abszolút nem akad a lapozás :F .Többen is írtátok, hogy az IOS 5-ös rendszer nem igazán lett a legjobb, Talán akkor ennek is betudható ez a meg-meg akadozás??? Én kicsit csalódtam a rendszerben, és magában az iphonban, vagy csak lehet, hogy sokkal többet vártam tőle az android után, nem tudom. Persze mindenképpen megvárom az új IOS-t hátha a rendszerfrissítés után azt kapom amire mindig is vágytam egy telefonban, a gördülékenységet illetve a gyorsaságot. Ezzel senkit nem akarok megbántani és nem akarom a iphont leírni, ezek csak is az én saját véleményeim...

    Ha a safariból nyitjátok meg a facebookot és bekapcsoljátok a teljes nézetet (tehát nem mobilnézetben böngészitek) akkor szinte tökéletes, legalábbis nálam... :)

    [ Szerkesztve ]

    iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.

Új hozzászólás Aktív témák