Új hozzászólás Aktív témák

  • Játékos

    addikt

    Köszönöm neked is, és a többi fórumtársnak is a reakciókat. Véget nem érő vita lenne, ha ennek a kérdésnek a végére akarnánk járni, mindenki elmondaná, hogy mit hogyan kell(ene) csinálni, csak nem vagyunk egymás heyében, és nagyon nem vagyunk egyformák, meg a gyerekeink sem, meg az ő baráti köreik, amiben mozognak. Szóval nem fogom ecsetelni, hogy miért szükséges egy befolyásolható tini VÉDELMÉBEN megtennem ilyen lépéseket. Ezt fogadjátok el, vagy hagyjátok figyelmen kívül a kérdést.
    Köszönöm.
    Valójában a lényeg, hogy kivel tart kapcsolatot titokban, és esetleg milyen tartalmakat fogyaszt ezzel együtt.
    Nem akarom szembesíteni azzal, hogy kémkedek, pláne nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni, de kénytelen vagyok ilyen lépést tenni.
    Az sajna nem elég, hogy ha tudja az ember a jelszavakat, mert pillanatok alatt lehet törölöni üzeneteket, illetve 100 másik alteregoval rendelkezhet bármelyik felületen... :(
    A képernyőidőhöz pedig rendszeresen kézbe kell vennem a telefonját, így inkább valami távolról működő alkalmazásra lenne szükségem.
    Köszönöm ismét a segítséget!

    Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

Új hozzászólás Aktív témák