Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    őstag

    válasz mihail38 #285040 üzenetére

    OK, de én a régebbi telókról írtam, nálam 6s plus, a szálat indító kislánynak szánt meg sima 6-os talán. A 6s plus most 15.7.4-et ajánl, 15.7.3 fut rajta. A kérdés az ilyenkor, hogy milyen appokat szeretne használni, folgalmam sincs, hogy egy ilyen korú lánynak mi kell. Biztos nem valamelyik 30 évvel ezelőtti grafikus, programozható HP számológép emulátor, pedig csúcs szuper.
    Úgy 10 éve felső tagozatos gyerekeknek találtam flashes játékokat, rettentően rámentek. Közben a flash is már a múlté, talán javascriptes vagy html5-ös játékokat lehetne találni, ahhoz csak egy böngésző kell, nem tudom a 6-os safarija tud-e ilyeneket futtatni. Vagy képregényeket, arra is jó. Lényegében pont a social és a szuper grafikával készült játékok a kérdés. Ha látja a kortársainál ezeket akkor ő is azt akar, és akkor a 6-os nem lesz jó, hamar lemerül, lassú ha egyáltalán fut, mert az oprendszere megállt a 16 előtt.

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák