Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    Sziasztok!
    Most vettem meg az első iPhone-omat (13 mini), néhány dolog nagyon jó ez Androidhoz képest, néhány meg szörnyű. Lenne sok kérdésem, néhány közülük:

    1. App telepítékor mindig azonosít a FaceId. Kikapcsolható a sikeres azonosítás utáni csipogás és rezgés?

    2. Bejövő hívást hogyan lehet úgy elutasítani, hogy ne értesítsen róla egy óra múlva?

    3. Van olyan billentyűzet szoftver, ami csak a magyar ékezetes betűket hozza fel a magánhangzók hosszú megnyomására, nem pedig vagy 10 különböző ékezetű A betűt például?

    4. Google Maps Helyzetmegosztás funkciója mitől függ, hogy működik-e? Tapasztalat: ha elindítom a telefonon a Google Mapst, akkor látják a helyzetemet, ha kilövöm, akkor nem. Épp az lenne a lényeg, hogy bármikor láthassák hol vagyok. Androidon ez jól működik...

    5. Nem tiszta nekem a hangerő szabályozó gombok működése. Helyesen gondolom, hogy ha valami app épp hangot ad ki, akkor annak a hangerejét állítom vele, egyébként meg a bejövő hívások csengőhangjának hangerejét?

    6. Messenger: beállítható, hogy ha több üzenetem is van, akkor is csak egy sort mutasson a lezárási képernyőn, ne pedig minden üzenetről külön buborékot?

    7. A Chrome itt nem tud lapcsoportokat kezelni?

    8. Szöveg írásakor itt nem lehet szó közepébe vinni a kurzort, csak a szavak elejére vagy végére? Középre csak hosszan nyomott szóköz után lehet elnavigálni?

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák