Új hozzászólás Aktív témák

  • Sousuke

    tag

    Sziasztok topic-lakók!

    Nemrég vásároltam egy Iphone 4-es telefont, jó áron volt a T-Mobile-nál így pont kapóra jött, hogy lejárt az előző hűségidőm. Nagyon kezdem megszokni a telefont, eleinte fura volt pár dolog, mivel androidos telefonjaim voltak főképp, de volt bada-s és symbianos is. Jelenleg két dolog nem tiszta előttem, amikre bízom benne könnyedén válaszoltok. :F

    1. probléma:
    A telefon névjegyzékét feltöltöttem az ismerőseim telefonszámával, és azt szerettem, hogy a facebookos fényképük és e-mail címük is megjelenjen. Facebook telepítés majd bejelentkezés és szinkronizálás, eredmény: az összes facebook kapcsolatom belekerült a névjegyzékbe, amit nem szerettem volna.
    Hogyan tudom megoldani, hogy csak is és kizárólag az általam névjegyzékbe beírt számok legyenek összeszinkronizálva a facebook fiókkal (akár egyesével is)? Visszaállítható-e az az állapot amikor még nem szinkronizáltam össze a névjegyeket?

    2. probléma:
    Sehogy sem tudok filmeket és zenéket másolni a telefonra iTunes segítségével, biztosan én vagyok még béna a kezelésében, de nem találtam rá opciót. Hogyan tudom megoldani ezt a problémát? Amennyiben nem megoldható ez, akkor hogyna tudok a Synology szerverről közvetlen filmeket nézni?

    Válaszaitokat előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák