Új hozzászólás Aktív témák

  • szijartg

    senior tag

    Srácok!

    TMX (aka telemax) szervizt kerüljétek!!!
    Múlt hét csütörtökön beadtam az 5S-t (már a másodikat) Vodafonnak! Ők elküldték ennek a nagyszerű szerviznek(elsőt is nekik küldték, ott nem volt semmi gáz, igaz csak 2hónapos volt, wifit ledobálta)
    Most teljesen besárgult a két felső sarka! Már nagyon zavaró volt. Gondoltam most is simán csak cserélni fogják!
    Tegnap jött az sms hogy mehetek be érte a Vodafonba megjött a készülék! A csaj mikor hozza ki már húzza a száját! A TMX szerviz adott egy jegyzőkönyvet miszerint:
    A készülékben ismeretlen eredetű anyag befolyásából származó maradványok, korróziós nyomok találhatók! Az áramköri panel rétegei és az elektromos alkatrészek között vissza nem fordítható károsodás, zárlat keletkezett/ keletkezhet, ezért a készülék cseréjét a gyártói utasítások értelmében garanciában nem tudjuk vállalni
    Mellékeltek egy képet amin a sim tálcánál levő indikátor elszíneződött!
    Mondom tök jó, most mit tudok csinálni, tudom hogy nem érte sehol víz! Vigyáztam rá, tényleg patika állapotban van/volt. A csaj már egyből jött hogy látja biztosítva van(legdrágább) mondom igen, azt mondja biztosításban tudjuk cserélni! Önrész, majd új teló! Anyád! Még az volt a szerencse hogy pár hete voltam az iCentre-ben a Bécsi úton, ott mondta a srác hogy ez széria hiba. Mondom tudom hogy nem áztattam el a telefont. Meg tudtam hogy van benne még két indikátor! Persze azt már nem fényképezték le, ekkor már tudtam hogy azok biztosan jók és csak át akarnak b@szni hogy önrész mellett hozzak el egy másik telefont! Ezzel meg okosan valamit kitalálnak! Mondom ok, az én lelkiismeretem tiszta! Otthagytam őket, persze mindent hoztam!
    Ma reggel kocsi majd Bécsi út(70km)! Ott elmondtam a panaszom, hogy mi a helyzet! Mondja a srác np mindjárt megbontják! Hozza, már mosolyog!
    Ekkor nem tudtam mi van... Majd mutatja hogy a belső két indikátor jó és semmi korrózióra utaló jel nincs a telefonban!!! Mondta hogy patyolat tiszta. A szennyeződés meg betudható a refu. telefonnak. Mert azok ugye nem makulátlanok!
    Kérdezem akkor most mi van? Mondja, semmi. Cseréljük, mert ezt a sim tartónál okozhatta pára is akár, vagy.... közbe vágtam, lehet a híres TMX szerviz megvizezte az indikátort, hogy ne cseréljék! Nevetett!
    Úgyhogy most az a helyzet, hogy az iCentre adott egy munkafelvételi lapot és várhatom a hétfőt, keddet míg meghozzák Hollandiából a másikat!
    Le a kalappal előttük :R :R
    TMX-et kerüljétek!!!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák