Új hozzászólás Aktív témák

  • Oliverda

    félisten

    válasz Ragnar95 #19687 üzenetére

    Ugyebár a Family Sharing kis fogyatékosságából indult el ez a szál, mely fícsör nem csak arról szól, hogy az appokat megoszthatják egymással a csoport tagjai. Ahogy feljebb leírtam, szerintem az sem sztenderd hogy egy család két felnőttből és x darab >18 éves gyerekből áll, ergo lenne létjogosultsága a több kártyás megoldásnak, de az Apple épp nem olyan aki el lő mindent egyszerre. Taktikusan majd szépen lassan csepegtetik az új funkciókat minden egyes főverzió kiadásával, hogy legyen miről írni megjelenéskor, illetve örüljön a júzer, hogy megint kapott valami szuper dolgot.

    "Azt is megteheted, hogy 1 közös ID lesz 1 kártyával és emellett a család minden tagjának lehet a saját ID-jához is kártyája és csak azt veszitek meg a közössel, ami mindenkinek kell."

    Azért ez elég körülményes. Már egy app frissítésekor is jelszót kér, ha épp nem azzal az ID-val vagy bejelentkezve amivel anno letöltötted/megvetted. Ezek a trükközések legfeljebb arra jók, hogy kipróbálj valamit mielőtt megveszed, vagy ha nagyon skót vagy és nem bírok ki az az 1-2-3-4 eurót, akkor ezzel lehet kvázi spórolni.

    [ Szerkesztve ]

    "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Új hozzászólás Aktív témák