Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisz94
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem egy 12.9-es M1-es ipad prot. Vágásra meg ilyenekre használom, de játékra is szeretném. Ps5 kontrollert is beszereztem Google Stadia/Xbox Game passt lehet rajta úgy játszani, hogy billentyűzet és egérrel, bluethooth-val csatlakoztatva ?
Nem magic keyboardra gondolok, mert allvanyom az van, kulon az így nem kell. -
kisz94
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem egy 12.9-es M1-es ipad prot. Vágásra meg ilyenekre használom, de játékra is szeretném. Ps5 kontrollert is beszereztem Google Stadia/Xbox Game passt lehet rajta úgy játszani, hogy billentyűzet és egérrel, bluethooth-val csatlakoztatva ?
Nem magic keyboardra gondolok, mert allvanyom az van, kulon az így nem kell. -
kisz94
csendes tag
Sziasztok!
milyen third party bluetooth-s bille+egeret ajanlotok m1 ipad prohoz ? Rapoo és tarsai jol mukodhetnek vele ? Vagy inkabb type c hub? Azokbol melyekkel mukodik jol ? Verbatim, ugreen?
-
kisz94
csendes tag
Végül rapoo 9900m-re esett a választásom, ezeket a sorokat már arról írom . Nagyon szuper, bár a gesztusokat vagy nem tudja, vagy én bénázom de vettem mellé egy type-c usb hubot is (nem hagyhattam ki, olyan áron volt), így már nekem teljesen kiváltja az eladott asztali pc-t a monitorommal együtt.
(videó vágás, tartalom fogyasztás, meg sok egyéb). Nagyon örülök neki, új értelmet nyert nekem így a tablet.Bocsi az ömlengésért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest