Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Y

    senior tag

    LOGOUT blog

    válasz TechN7ne #39682 üzenetére

    Tudod amíg az M1-es CPU-knak elég a passzív hűtés, vagy a Macbook / Mac Mini-k esetében az a minimális ami van, természetesen figyelembe véve a konkurencia kényszermegoldásait, addig nem hiszem, hogy pont az M1 fogyasztásával lenne probléma :) Jó persze, nem egy A15 Bionic, de erőben sem :))

    Hihetetlen sokat gondolkodtam rajta, hogy a 2018-as Mac Mini-t (egyébként a fullos verzió) mire váltsam, 2020-as kiadásra vagy M1-es iPad-ra (bár ebben az esetben az imádott Mini6-om feleslegessé vált volna), végül az egyetlen érv ami meg tudott győzni a Mac Mini mellett az a monitor támogatottság.

    Mert valamiért hiába van az M1-es iPad-ban is HDPC2.3-as TB kimenet, akkor sem tudja kezelni megfelelően a külső monitorokat. Ellenben ugyan ez a CPU gépben igen. Ez nálam kifejezetten fontos, hiszen 3, olyakor 4 monitorral dolgozom (amit hozzá kell tenni, az Intel-es 2018-as kihajtott, az M1-es már nem, legalábbis darabszámra).

    Minden esetre, ha már az alap témánál tartunk, mint videóvágás, az M1-es gépek futtatnak iPadOS és iOS szoftvereket is, így lepróbáltam a LumaFusion-t is a Mac Mini-n. Az, hogy érintőképernyő nincs ott, úgy vélem kárpótolható a Magic TrackPad-el. Imádom úgy, ahogy van. Igaz, nem hordozható a kivitel, nade ki hordozna magával ennyi monitort? :DD

    [ Szerkesztve ]

    But who is watching the guardians?

Új hozzászólás Aktív témák