Új hozzászólás Aktív témák

  • Herczi

    senior tag

    Sziasztok!
    Helyi kis hírújságban hirdet az invitel, miszerint 10megás kábelnet, 46 csatorna aszem + telefon 5800Ft + adnak egy Huawei Tabletet, 2 év hűségnyilatkozatért. Nem tudom felétek, hogy vannak az árak de ez kb fele annyiba kerül mint a többi szolgáltató + még egy 60-70k-s tablet.

    Bár kétségtelen, hogy 2 év az sok idő, viszont a hálózat amúgy se nagyon bír nagyobb sebességet és a T-home-on (ez van most nekünk) kívül nincs másik alternatíva szolgáltatók terén. Nem rég vette át az Invitel a Fibernettől a területet, akkor még stabil volt a szolgáltatásuk, szóval a minőséggel nem lehet gond (kivéve a telefon, az egy kalapszar volt, de az nem izgat), tehát megérné, csak hát kilóg a lóláb egy kicsit.

    Barátom ismerőse beköttette, az azt mondta, nem fogják emelni a díjakat, dehát tudjuk milyen ez az ismerősöm-ismerőse információ, a neten meg se híre se hamva ennek az akciónak. Ilyen árban egyáltalán nincs semmi, de még utalás se, hogy esetleg féláron adnának valamit x hónapig.

    Holnap felakarom hívni telefonon őket, meg rákérdezek az árgaranciára, de szerintetek lehetséges ez? Most, hogy beleolvasgattam a topikba még azt is kinézem belőlük, hogy lazán a szemembe hazudnak. Mit gondoltok?

Új hozzászólás Aktív témák