Új hozzászólás Aktív témák

  • Üdv!

    ZTE H168N eszközöm van. Csak internetem van, se TV, se telefon. (30/7-es)
    Azt hiszem ez a V2.1-es verzió: ZXHN H168N V2.1.0T2_HU

    Mondjuk ZTE oldalán nincs hozzá elérhető firmware, vagy más szoftver. (nem mintha csak úgy letölteném, ha találtam is volna)

    Hányféle menüje van ezeknek? :F

    Nekem sajnos szinte semmit se lehet állítani benne :((( viszont neten rákeresve többféle menüvel látom, sőt, az Invitel oldalán is látszanak a képen olyan menüpontok, amik az enyémben nincsenek.
    Szeretném én is elérni a beállításait, ha jelzem Invitel felé, akkor kapok rá olyan szoftvert, ami nincs így lebutítva mint a mostani? :F

    3-4 eszközt (laptop, tablet, telefon, plusz pár szgép) szeretnék beállítani benne, h mac alapján fixen hozzárendeljen címeket, mert folyamatosan újra kell indítani a routert, mert a hol fellépő, hol leváló, hol alvó módból felébredő készülékek hibákat dobálnak a más készülék által időközben elfoglalt IP címek miatt, és előfordul, h hiába indítgatom újra a szgépet, ha már semmi se segít, csak a router újraindítása oldja meg a problémát.
    De gondolom ha mindegyiknek egy saját IP-je lenne, akkor megszűnne ez a probléma. Vagy ugye ha nem alvó módba tennénk a PC-ket... :/

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák