Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz Gubek-Einste #17189 üzenetére

    Nos sokszor van az, hogy az utolsó pillanatig használom a gépet mielőtt megkezdődne egy műsor, sőt a reklámszünetben is fórumozok vagy dolgozok mást.Erre az AverMedia (is) remek megoldást jelent, mert hiszen ALT+Tab és ha megkezdődi, folytatódik, egyből átváltok rá. A Koax osztás kiesik a kódolás miatt, erről megfeledkeztem. Még ha lehetne is plusz egy CA modul - de négy eszköz akkor sem lehet az Invitelnél, ha abból kettő STB, kettő pedig CA modul - akkor is felesleges havi kiadás lenne egy CA modul a tévében, és egy STB a PC-nek. A másik dolog, hogy itt van a Nexus 7, az továbbra is működhet Streamelőként a TV GO, Mindig TV, Youtube adások nézésére.

    Felmerült még, hogy lehetne még egy utam az Invitel hajdúszoboszlói központjáb,viber ezúttal az ARC-1011YR-t vinném vissza, maradna az Intek, és lenne itthon a két ledes LCD tévében 2 CA modul. Viszont itt van ugye az inviteles CA modulok problémája, hogy rendszeresen hetente legalább egyszer ki kell kapcsolni, áramtalanítani kell a készüléket. A pénz ebben az esetben nem tényező - maximum annyiban, hogy STB fogyaszt áramot, a CA modul meg nem -, mert az előfizetésben a nálam lévő eszköz az első, azaz az ingyenes, az Intek STB pedig nekem nagyon bejött. Persze egy korszerű tévéhez jobban illene egy CA modul, de nem sok kedvem van, áramtalanítani rendszeresen ezt a tévét is.
    (#17190) kabelmania27: A HDMI osztás már életszerűbb lenn, ott is erősen kérdőjel van, és azért csak 13K-s eszközről van szó.

    Ami még elképzelhető, legalábbis eszembe jutott, hogy a Sony tévéből áthoznám a CA modult, innen meg menne oda az Intek, aztán meglátnánk, hogy mi lesz. Bár miért viselkedne a CA modul másként ebben a készülékben ?

    Ha viszont úgy marad a dolog, hogy beválik a TV monitor módban is, mert azért 108 cm-es monitor az azért kemény :D illetve táblagéppel együtt teljesen kiváltja a PC-s tévézést, akkor lesz egy eladó tunerem :D

Új hozzászólás Aktív témák