Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz #41133696 #15810 üzenetére

    Tegnap, ahogy mondtam elmentem aludni, lecsavartam a koaxot a kábelmodemről, mert villámlott és dörgött, de: igazából nem is nagyon volt vihar, lehet eső sem, mindenesetre én tuti átaludtam. Mióta megvan a kábelmodem most volt az első olyan éjszakája, amikor végig pihent, és mivel aludtam, így a MiFi-t sem kapcsoltam be, szóval semmi sem lógott az Interneten. A DKTV-t viszont nem húztam le a Koaxról, mert van rajta SIGNAL 4645F tip. villámvédő, és mert nem látszott nagy viharnak - mint ahogyan nem is volt - na meg tévéztek rajta. A lehűlés viszont eljött:

    Az egy US 43 alá is becsúszott :K

    (#15812) kabelmania27: Egyébként, a szolgáltatói levelekkel kapcsolatban:

    Invitel: Korrekten jelzi előre a karbantartási munkálatokat, de szerződés hosszabbítós emailt általában nem küld (igaz minden számlán ott a hűségidő dátuma), valamint a szerződéseket elektronikusan mindig kiküldi emailben (tudom, hogy van aki itt valamilyen műszaki okból kifolyólag nem kapott, de általánosságban kiküldik).

    Telekom: Nem jelzik előre a karbantartási munkálatokat (legalábbis xDSL területen), viszont jóval a hűségidő lejárta előtt küldenek emailt, hogy hosszabbítsd meg, akciós áron.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák