Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz Intruder2k5 #13082 üzenetére

    Nem a technikai részére gondoltam... hanem - bár ebből következett a bonyodalom -, arra, hogy amikor meg merte említeni a problémáját, akkor egyszerűen egyoldalúan felbontották vele a szerződést. Ráadásul ebben a posztjában nyilvánosságra is hozta a levelezést, ahol egy felháborító sílusú félrement levél után a szolgáltató ahelyett, hogy sűrűn és őszintén bocsánatot kért volna, még nekik állt feljebb, és lényegében lapátra is tették.

    Elég lett volna annyit írniuk, hogy nem tudják - nem akarják - megoldani a problémáját, ilyen vagy olyan okkal, aztán vagy marad az előfizetőjük vagy nem. Erre egy hátrányos helyzetű kistérségben, ahol ki van nekik szolgáltatva, visszaélnek a helyzetével, és jól megszívatják.

    "De had ne menjek tovább, a mobilszolgáltatók blokkolják a VoIP alkalmazásokat is, mert sérti üzleti érdekeiket!"

    Hang vagy hibrid hang és adat alapú előfizetésűnél. Nálam nem blokkolja, mivel csak adat alapú az előfizetésem (Net & Roll S). Annyit VoIP-ozhatok amennyit akarok, és amelyik klienssel akarom :)

    Az első két esetben igazuk van, hogy blokkolják. Az ő hálózatukat használnád csekély összegért olyan vállalatok applikációival, akik a hálózat fenntartásba egy petákot sem dobnak. Érthető, hogy nem engedi, hogy egy Domino-s havi 890 Ft-ért 150 MB erejéig ne dumálgasson már ingyen. Jól kell tarifacsomagot választani. Azért a Net & Roll S - ahol ugye nincs VoIP korlátozás - 2580 Ft-ba kerül nekem havonta, és ebben 8 GB adatforgalom van, nem mondanám drágának így.

    "A Telekom nagy, ismeri mindenki, feltehetően Te is, mégis a fél ország szidja! Akkor most mi van?"

    Hát engem a saját tapasztalataim érdekelnek miután megkötöttem egy szerződést egy céggel. Azok pedig a Telekom és az Invitel esetében is jók voltak. Pedig az Invitelt is sokan ekézik, a Telekomot is most az átállási időszakban meg pláne. Nekem nincs most sem a T-vel bajom, volt problémás ügyem velük, elintéztem. Nincs szolgáltatás kiesésem, a 20-as Net stabilan jön 22+ Mbps-mal, már a Telefon is jó - leszámítva, hogy néha recseg, szóval nekem ez számít. Az olyanok posztját meg akik úgy kezdik a hozzászólásukat, hogy - szerintük humorosan - a szolgáltatót gúnynéven illetik, el sem nagyon szoktam olvasni, maximum ha olyan kedvemben vagyok, hogy belefér :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák