Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz Gyuri27 #9509 üzenetére

    Az nem tákolás, és hűtőcsere se az :P Ha szted az, pereld be a hűtő gyártókat :K Ha az user elbénázza és sérül a mag, az sehol sem garis úgyse.

    Mindenre 1 hetet adok legalább, és azalatt bármilyen indokkal visszaveszem a cuccot...kivéve fizikai sérülés, az sehol nem garis probléma.

    Ősembör nem procit árul tudtommal, "kicsit" nagyobb az esélye egy ram meghibásodásának, mint egy cpu-nak, te biztos szakács vagy, ezért nem érted:)

    Senkinek a nevét nem vettem a számra :U Nyomod itt az ígyszarúgyszar' intel szöveget vazze, akkor mért tűrsz meg a háznál intel gépet? Azt meg tudod ki veszi be, hogy olcsóbb volt az átállás agp-ől:) Tudtommal árulnak amd alá is igp-s lapot meg olcsó 2 magos procit...

    Te, én komolyan beíratlak valahova, ahol megtanítanak értelmezni az olvasott/elhangzott dolgot. Annyit megér, hogy ne kelljen leírnom 10x ugyanazt.
    1. Ha próbagarival árulok valamit az olcsó.
    2. Ha papír nélkül árulok valamit garral, akkor az én szavam a biztosíték, és ha a sors úgy hozza, hamarabb ki lesz cserélve mint bármelyik kiskerben. Ph-n kívül elég sok boltban is elfogadják, kontyos értelmezési problémás userek ezokból nem tudnak meghatni:D :R

    További szépet, neked amd-set, nekem strandolósat :))

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák