Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz Gyuri27 #3917 üzenetére

    Hát nem egyszer láttam tőled, hogy azért vegyél ati-t mert..:) Nem mutatok minden szempontból faja nv karit, mert én nem találtam olyat, vga-ban AMD a nyerő, de ha mostani nv karik lennének az AMD-éi, és fordítva, akkor simán NV-t vennék..már rég nem érdekel a gyártó..csak az ár/teljesítmény/fogyasztás..lehet nekem AMD/intel/NV..tök mind1.

    Q6600 faja proci még most is, és ott már azért valami indokolja is a nagyobb fogyasztást, átlag tuninghoz akkor is elég volt egy 350-es PNF, nagy tuninghoz persze nem. Tudtommal a phenom x4-ek se esznek kevesebbet, és nem 1 esetben azonos órajelen be se érik a régi k_vadot, ráadásul jó régóta van már abból 95W-os is.
    Pénégy idejében AMD-nél jártam mint tudod, mert minden szempontból jobb volt számomra, nem is ajánlottam pénégyet senkinek, 1 hsz-t nem tudnál keresni itt se, amiben igen:) 65-70 fokon bootolt egy semmitérő prescott cerka..nagy tré volt az egész, hány kiszáradt kondis pénégy lapot láttam:D Intel összeszedte magát, és még a celeron nevet is újra felemelte, a tualatinok után újra örülhet az ember, hogy olcsó, kis fogyasztású használható procija van.
    Nem a múltban kell élni, voltak bakik mind2 oldalon, de nem az számít, hanem ami most van, én mindig az aktuális helyzetről mondok véleményt, ha nem így lenne ATI kártyám se lett volna 9600xt után, mert nekem azzal csak bajom volt:D Ki nem szarja le? Most jó az ATI minden területen, azt venném most is, azt is ajánlanám :K Elfogulatlanul...

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák