Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz Chaser #3916 üzenetére

    Mikor agyaltam én a fogyasztás mellett?
    De ha itt tartunk mutass egy faja nv karit ami annyit eszik mint egy 4670 és tud is annyit (mind teljesitményben mind szolgáltatásban).
    Anno a q 6600 125w idején meg a fejem leette mindenki, hogy az milyen faja proci. Akkor nem volt érdekes a fogyasztás. Meg az sem számitott, hogy a normális tuningjához olyan tápot kellett venni nem olcsóért, meg olyan coolert. Szóval nézz magadba picit és gondolkodj.
    A 95w fölötti fogyasztát én is soknak tartom még 4 mag esetében is.
    Amúgy merre jártál a p4-s prescottok idejében? Mert ha valami melegedet és fogyasztott az melegedett is meg fogyasztott is. Mégis mindenhol azt lehett olvasni milyen fasza is az. Szóval aki elvakult az nem én vagyok.
    Meg ugye amire nem tészki, hogy most egy am2, am2+ konfig sokáig megtarható csak proci cserével. Szemben ugye az intellel. Sajnos nem mindenki akar, tud 2-3 havonta csereberélni eladogatni mint te meg csigi.

    bolcsodal: na azt én sem tudom, hogy hogyan készültek. Ha 4mag - 2 selejt mag akkor érthető a fogyasztás + ugye az l3 és int mem vezérlő. Ott téved mindenki, hogy az i5-7 nem fog enni. Pedig de.

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák