Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz krammerka #13803 üzenetére

    Hali! Ne is mondd!!!... :W Most foglalták le a kocsiját, engem 2 órán keresztül hallgattak ki. Kédem, hogy miért is? Válasz: Az lesz a dolgunk, hogy bizonyítsuk az ellenkezőjét..
    Frankó. Mikor először hívattak (hétfő) haza is küldtek mert "enyhén" piásan értünk oda, de felb@szott kvra a végrehajtó. Biztos én vok hülye, de neki 4 havi elmaradása volt (gyerek tartás) 3 különböző évről és :1. Zárolták a számláját, lefoglaták a kocsiját. Az én "kis drága 2.feleségemnek 108 havi és él mint marci hevesen...Mi a fenét csinálunk mi szarul, s más jól?

    #13879) Gyuri27 : Semmi különös, csak filozofáltam, vopltam végrehajtónál, rendőrségen. (hétfő). Kedd Bogizás-ideg és fáradtság. Szerda..Na ez is. Gépem hol indult, hol nem. (pedig tuningolni akartam), vagy 20x átnéztem a biost, semmi. Ma de. vettem észre, hogy 1 csatornán a memkezelés 800MHz-re volt optimalizálva. Ezek a köcsök ramok meg..nem szerették. (Ha nem veszem ki az 1iket-úgy pöcre indult) a gyanu se merül fel bennem. Kvajó ez a lap, ram is, de..semmilyen hibát nem tűr.

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák