Új hozzászólás Aktív témák

  • gl59

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy MIO P360-t használok már legalább 7 éve, de az utóbbi 3-5 hónapban a műholdakat menetközben elveszíti és kiírja hogy 'autodetect satellites" már soha sem találja meg akármennyi ideig várok. Ha csak kijövök a progiból és visszamegyek, ugyanaz. Ki kell kapcsolnom a PDA-t ahhoz, hogy megint tudjam használni addig amíg megint el nem veszíti a műholdakkal kapcsolatot.

    Az érdekesség az, hogy amikor működik, akkor gyakran 10 műholdat is lát és zöld kapcsolatot mutat 3-5-el is, amikor meg elveszíti őket, akkor szinte mindig ezt a képet látom: 5 zöld vonal mellett 5 piros vonal, a két vonal csoport alakja megegyezik, a bal felső sarokban pedig 3 műhold kering kék színnel (nem sárga) és ennyi.

    Szerintetek mi okozhatja ezt a problémát és ezt a készülék maga okozza vagy lehet, hogy mások is gyakran tapasztalnak hasonló jelenségeket a saját GPS-ükön az utóbbi 6 hónapban?

    Én Budapesten használom a GPS-t és rendkívűl bosszantó, hogy az út elején amit amúgy is ismerek működik, de az utolsó harmadában veszti el a kapcsolatot a műholdakkal és akkor mivel nem ismerek a környéket, mindig meg kell állnom és várnom, hogy megint működjön újraindítás után mert halvány fingom sincs, hogy nélküle merre menjek. Már gondolkozom azon, hogy veszek egy papír térképet ilyen esetekre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák