Új hozzászólás Aktív témák

  • biglion-lord

    tag

    Üdvözlök mindenkit ezen az oldalon!
    Véletlen találtam ide erre az oldalra és gondoltam leírom problémám amiben segítséget szeretnék kérni. Korábban próbáltam megoldást keresni googl segítségével, de sajna nem sok sikerrel angol meg nem az erősségem, most meg egész véletlen bukkantam ide :)

    Van 1 KENWOOD DNX 521 VBT típusú Navigációs fejegységem. Anno kutatásaim alapján ezt találtam elfogadhatónak mint funkcionális felszerelés, mint működésileg és a navigáció miatt vettem meg, teljesen magyar kezelési felülettel.
    NAVTEQ térképet használ gyárilag, viszont a programmal nem vagyok megelégedve ami kezeli a térképet.
    Sok esetben nem jól vezet az utakon a megadott célra elvisz apró felesleges manőverekkel, például az út folyamán autópályán vannak a letérő lehetőségek ahol sok esetben levezetne, de ugyanott vissza is vezet az út. Külső sávban ami lehetőséget ad az autópálya le illetve felmenésére, a fejegység levezetne és ott vissza. Ezen felül városokban ahol sok út illetve felüljáró is van és keresztezi az utat lehetetlen eligazodni merre is vezet a nyomvonal, amit mutat nem konkrét. Szerencsémre van a telefonomon is navigációs rendszer, aminek segítségével tudom a helyes haladást követni, ha a fejegységet követném sokszor rossz irányba mennék illetve apró felesleges kitérőket tennék. Telón IGO-t használok amivel nagyon megvagyok elégedve még soha nem tévedtem el mellette, és nagyon jól kivehető minden esetben a haladás útja. Viszont vannak olyan helyek (hegyek, borult idő) külföldön ahol 20-30 perc is kell mire talál műholdat emiatt is vásároltam ezt a fejegységet és külön műhold antennával rendelkezik és jól is funkcionál extrém körülmények között is, csak a térkép jó funkcionálását kellene megoldani.

    Szeretném segítségeteket kérni, hogyan tudnám IGO-ra lecserélni a KENWOOD DNX 521 VBT típusú készülékben a navigációs rendszert?

    Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni a megoldásban, sok bosszankodástól megmentene és kínlódás egyszerre a kettő készülék használata főleg olyan helyen, ahol a teló műholdat nem talál a fejegység meg nem mutat pontos nyomvonalat. Külföldön 1x benézem az utat és elég sokat lehet utazgatni mire vissza térek a jó útra. Előre nagyon szépen megköszönném a segítséget és a türelmet.

Új hozzászólás Aktív témák