Új hozzászólás Aktív témák

  • MK VII

    veterán

    válasz Cunaja #4151 üzenetére

    Sziasztok, szép napot! ;)

    Cunaja.
    "Kicsit meguntam a napi 20 privit, hogy ez nem megy, az nem megy."
    Még mindig ez miatt idegeskedsz..
    Pár hónapja is volt téma nálad ez, hogy sokan írnak és nem bírod már feldolgozni azt a mennyiségű áradatot amit rád zúdítanak.
    Már akkor is írtam, de akkor most is leírom... Aláírásodba tedd bele, hogy privátban nincs segítségnyújtás, arra ott a topik! Ha valaki ezek után is privátokkal bombáz téged és nem válaszolsz akkor csak magára lehet mérges, mert képtelen felfogni, hogy a topikban kéne kérdeznie.
    Ne haragudj, de rosszul kezeled le a dolgokat ami miatt azokra haragszol, akiknek tényleg segítségre lenne szükségük és ezért akarod otthagyni az egész romkészítést...
    Értem én, hogy neked ezért nem jár semmi honorárium és a szabadidődet áldozod fel...
    Viszont. Jól gondolom, ha nem lelnéd benne örömöd akkor nem is csinálnád? Valószínűleg igen. Tehát először is magad miatt csinálod amit csinálsz, hogy mire vagy képes.. Másodsorban pedig megosztod az emberekkel a munkádat ami nagy dicséretes. Ez így működik és így természetes... Ha terhes már számodra ez az egész dolog akkor valóban ne csináld tovább, de az, hogy havonta kéthavonta kiírod, hogy nem lesz több ilyen olyan rom, mert eleged van ebből meg abból, de közben meg mégis csinálod annak szerintem semmi értelme.
    Vagy csináld és fogadd el, hogy ez azzal jár, hogy az emberek kérdeznek, hisz ők tényleg nem tudják mi a helyzet a romoddal, mert nem ők csinálták, vagy ne csináld egyáltalán.

    Nekem ez a véleményem.
    Az emberek tisztelnek a romjaid miatt. Én is. Sőt akárkivel akivel találkozok és Huawei telefon van a kezében, legtöbbször megemlítelek mint nagy gurut aki előtt nincs akadály, ha Huawei-ről van szó. Sőt sokaknak megmutatom azt a kínai oldalt ahol elismert rom készítő vagy. ÉN büszke vagyok rád és sokan azok.
    Ha teljesen befejezed a romkészítést, elfogadom és egyben sajnálom is, de a tiszteletem az megmarad.
    Szerintem elsősorban rendezned kell magadban a hozzáállásodat az egész dologhoz, úgy a romhoz mint a velük kapcsolatos emberekhez. Ha ez megvan és helyén kezeled a dolgot akkor kialakul benned egy egyensúly ami segít elviselni azokat a dolgokat amik miatt most mérgelődsz.

    Szép napot! ;)
    És mindenkinek kellemes, utolsó hétvégi napot. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák