Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomasz5
csendes tag
Sziasztok, van egy HP dv6-6b08eh-m és leszedtem az alján a fedelet, ahol a memóriát lehet bővíteni, de nem tudom visszarakni, mert az a zár nem mozdul, beragadt. Az akkumulátort sem lehet kiszedni. Nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan lehet visszarakni?
Tomi
-
tomasz5
csendes tag
Hello,
van egy HP DV6-6b08eh-m és szinte minden oldalon (például itt is) az írják, hogy akár magonként 2.5 ghz-s is lehet. Azt szeretném kérdezni, hogy lehet megcsinálni, hogy annyi legyen, mert nekem csak 1.8-at ír ki. -
tomasz5
csendes tag
Hali,
nem tudjátok, hogy ez az ikon micsoda és hogy lehetne eltüntetni, mert hiába kattintok rá jobb és bal egérgombbal, nem csinál semmit. kép[ Szerkesztve ]
-
tomasz5
csendes tag
Hali, tegnap a gépem többször is ezt csinálta, ma pedig újra szerettem volna telepíteni és telepítés közben ezt dobta ki. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a baja?
-
tomasz5
csendes tag
válasz cassius.clay #25296 üzenetére
Szerintem rosszul tudod, elvileg csak az nvidia videókártya van benn, legalábbis itt nem találtam semmilyen másik videókártyára utaló dolgot.
-
tomasz5
csendes tag
válasz deathtania #25796 üzenetére
Nekem is ilyen gépem van, toshiba volt benne, csak az enyém elromlott kb. 2 hónap után és egy seagate-t tettek bele.
-
tomasz5
csendes tag
válasz deathtania #25823 üzenetére
Nekem csak 8 rossz szektor volt, de állandóan kékhalál lett tőle. Amúgy elég korrektek a hp szervizben, mert 2 hét alatt megcsinálták, aztán amikor visszakaptam észrevettem, hogy nem az én aksimat adták vissza a géppel, hanem egy picit kisebb teljesítményűt, egyből telefonáltam nekik és küldenek egy teljesen új aksit és ráadásul ezt is megtarthatom.
-
tomasz5
csendes tag
válasz deathtania #25825 üzenetére
azzal én is szoktam hallgatni, csak néha beakad és nem nagy a hatótáv, de azért nem rossz
-
tomasz5
csendes tag
válasz deathtania #25834 üzenetére
szerintem az a gyorsulásmérő szenzor drivere, én feltelepítettem.
-
tomasz5
csendes tag
válasz Cartman023 #26209 üzenetére
szerintem érdemesebb külön partícióra rakni a wint, de ha jól tudom, akkor úgy nem tudod felosztani több partícióra a merevlemezt, ha van egy d meghajtó is.
-
tomasz5
csendes tag
Sziasztok, most vettem a gépembe egy hdd caddy-t, de valami nem stimmel, mert sebességtesztre ilyen értékeket produkál, másolás közben pedig egy ideig teljes sebességgel másol, aztán ugyan annyi ideig megáll, végül pedig pár perc alatt egy csomó átviteli probléma adódott(előtte semmi baja nem volt). Ja és ugyan ennek a hdd-nek az olvasási és másolási sebessége egy asztali gépbe beszerelve 110 MB/s.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autós topik
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- HP Pavilion GAMING15-RYZEN 5-15.6"FHD,IPS-16G DDR4-256G SSD-GTX1050+Radeon Vega8-szuper Akku-Olcsón!
- Lenovo Legion gamer laptop
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell Latutide E5440 i5 4310U, 16GB RAM, 240gb ssd -vel eladó!
- Lenovo IdeaPad 1 15IGL7 15.6", 4 GB RAM, 128 GB SSD eladó! Új, bontatlan, 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs