Új hozzászólás Aktív témák

  • nagybá

    senior tag

    Sziasztok!

    Hűtőt szeretne venni a testvérem és ezzel kapcsolatban kérném ki a véleményeteket. Azért írok ide és nem a hűtős topikba, mert ott több embernek sem válaszoltak jó ideje.
    A készülék pontos típusa: HP Pavilion 15 P052SH. Remélem, hogy jól írtam le a típusát, amúgy ez az a fajta amiben geforce 840M kártya van.
    Nem régi a laptop, a garancia megtartásához szükséges kötelező tisztíttatás is egy hónapja volt meg, mégis, játék közben brutálisan felmelegszik, szinte ijesztő mértékben. Nem tudom, hogy ez normális vagy általános-e, ezzel kapcsolatban is érdekelne a véleményetek!
    Szóval a hűtő: Ilyen alá rakós léghűtésre gondolt a testvérem. Ár tekintetében nem tudok pontos összeget mondani, látta, hogy 2000-10000 Ft-ig vannak ezek árazva, nyilván ha azt mondjátok, hogy 5000Ft alatt semmi értelme hűtőt venni a laptop alá akkor kifizeti a drágábbat. A lényeg, hogy használjon. Persze, ha nincs túl sok különbség az olcsóbb és drágább modell között, akkor meg nyilván az olcsóbbat választaná.
    Na de a lényeg: Milyet ajánlanátok? A hangja nem igazán számít (persze csak akkor ha az a hűtés javára válik), hisz csak ritkán van használva játékra, nem lenne 0-24-ben nyomatva.

    Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák