Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• morfondőr

őstag

Üdv mindenkinek!
    Találkozott már valaki olyannal, hogy a gépe magától elindul?
    Egy HP elitbook 8530p-m van és azt vettem észre, hogy minden reggel merült valamennyit az akku a táskában pihentetve a notit. Aztán kikapcsolva hagytam otthon, majd arra értem haza, hogy megy a gép. Ezután odafigyeltem rá, és volt olyan, hogy lecsukott fedlappal bebootolt magától, ment pár percig, majd leállt. De volt, hogy le se állt, hanem bekapcsolva maradt.
    A legújabb Bios van rajta, természetesen minden automatikus indulás opciót kikapcsoltam benne. Ha számít valamit: Win 7 64 bit-el megy, telepítettem minden HP-s driver-t, fixet, amit találtam a honlapon.
    Valakinek van ötlete, hogy ez mitől lehet?
    Előre is köszi a hozzászólásokat!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

Új hozzászólás Aktív témák

• Bobb2

újonc

Sziasztok!

Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
    Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
    Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
    Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
    Köszi.