Új hozzászólás Aktív témák

  • Neurotoxin

    őstag

    Hú de rég jártam erre...

    A múlt heti kálváriám miatt teljesen kiábrándultam a HP-ból.Mint sokan tudják, van egy nx 6110es laptopom. Lejárt a garancia, innentől kezdve kezdődik a szívásom.

    A gépben garanciában alaplapot cseréltek, a LAN csatoló meghibásodása miatt!?Oké,minden rendben is ment,cserélték az alaplapot,kaptam még 1 év garancia időt(a gépet 2006.februárjában vettem, májusban javították, tehát 2007 májusáig garanciális volt még a gép). Most októberben megint meghibásodott(dolgoztam rajta,egyszercsak kikapcsolt,se egy pukkanás vagy vmi, miután nem volt hajlandó visszakapcsolni). Bevittem a szegedi HP kirendeltséghez, az Albacom rt.-hez ,ahol korábban javították garanciában. Leadtam a hibát, hogy ciripel a tápegység és nem kapcsol be a gép. Telsejítésnek okt.26 szerepelt(előtte 2 héttel adtam szervizbe), mivel nem hívtak, tegnap rájuk telefonáltam. Mint kiderült, a gépet felküldték Székesfehérvárra. Felhívtam őket, közölték velem, hogy ránéznek. 15perc múlva kaptam a választ, hogy az alaplap nem hajlandó feszültséget felvenni a tápról.

    Azt hittem naívan, hogy kapok egy új tápot, mikor közölték velem ,hogy ez bizony alaplap csere és nem lesz olcsó. Ezzel én tisztában voltam, de azért hanyatt estem a 87.000+áfától.

    Javíttatni ennyiért nem fogom, így most utazik vissza Szegedre.

    Vki szóljon ,ha tud olcsóért alaplapot bele, ha nem kénytelen leszek megbontani és darabokban vagy egyben eladni.

    Sajnos fogalmam sincs, hogy használtan mennyit érhet, ehhez is kérném a segítségeteket.

    Gondolom a következő dolgok a hasznosíthatóak: processor( Pentium M 1,7Ghz,512MB ddr?ram, 80gb hitachi winchester, billenytűzet, képernyő, wlan kártya, DVD DL író)

    Fogyasztóvédelemhez nem fordulhatok?Arra gondolok ,hogy másfél éven beül 2x romlott el
    az alaplap?Mit lehet ilyenkor tenni?

    Tanulok, sajnos nem lehetek meg gép nélkül)

    A válaszokat és segítséget előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    18 éve a PH! lapcsaláddal!

Új hozzászólás Aktív témák