Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz rekid #12500 üzenetére

    Igen, mindenkinek mások az igényei. Én itt ülök az ablak mellett, aki volt már nálam, tudja. Soha nem volt gondom a 20"-os fényes kijelzővel, a legnagyobb napsütésben sem.

    Vannak olyan gépek is, amik a legnagyobb terhelés mellett is halkabbak az asztali PC-knél, pl. a HDX-ek.

    A két kategória más-más felhasználóknak készült, mármint a Pavilion és a Business. Természetesen van akinek ez kell, van akinek az. Én csak azt nem szeretem, amikor valaki teljesen jogtalanul lenézi és leszólja a másik tábort, esetünkben a Pavilionokat. Akkora hülyeségeket lehet itt olvasni róluk - persze nem pavi tulajoktól, hanem a másik tábortól - hogy nem állom meg szó nélkül. Látod elég egy hozzászólás, ahol meg sem említettem a pavilionokat, és a megrögzött ellentábor képviselői egyből megint azt hozzák ki végeredményül, hogy a pavilionok szarok. Pedig ez nem igaz. Más gépek, más felhasználóknak. Személy szerint én pl. nem tudnék akár egy elitebookot használni, mert ránézek a képére és elsírom magam, olyan szegényes. Nekem nem tetszik egyik business gép sem, még akkor sem, ha leejthetem a földre komolyabb sérülés nélkül (amit a gyakorlatban feltételekkel kezelnék). Nektek meg nem tetszenek a pavilionok. Na bumm, és akkor mi van? Legalább meghagyjuk egymásnak azt, amit a másik szeret ;) De ne fikázzunk egy gépet csak azért, mert nekünk nem tetszik.

    [ Szerkesztve ]

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák