Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    Megjött a takarék tájékoztatás...

    Lesz kavarodás, mert "volt takarékos atm előtt áll" meg volt "Budapest bankos atm előtt áll" mindegyik automatánál mást és mást lehet, vagy csinálni egyes esetekben. Bankkártyás változásokról később tájékoztatnak majd... ilyen esetben ingyenes az új kártya, vagy felszámolhatnak kibocsátási díjat? (Ha épp akkora járna le egyébként is).

    Az új bank MBH Banknak még sehol sem látom a lehetséges számlacsomagjaikat, ez csak május 1. után derül ki?

    "Tájékoztatjuk, hogy az MBH Bank az ATM belföldi készpénzfelvételi szolgáltatást továbbra is a számláját vezető jogelőd Takarékbank hirdetménye szerint meghirdetett, változatlan kondíciókkal biztosítja az általa üzemeltetett ATM-eken.

    2023. május 1-jétől az „Ön egy korábbi Takarékbank által üzemeltetett ATM előtt áll” matricával megjelölt ATM-eket a korábbiakkal azonos módon és szolgáltatási körben tudja majd igénybe venni az alábbi kivétellel:

    Az ATM-en történő borítékos és boríték felhasználása nélküli készpénzbefizetésre nincs lehetőség MTB által kibocsátott bankkártyával, az MBH Bank által üzemeltetett ATM-eken. Az MBH Bank által üzemeltetett ATM-ek esetében az igénybevehető szolgáltatások köre és módja eltérhet az addigi számlavezető banktól függően, a bankkártyák vonatkozásában a készpénzfelvételen kívüli egyéb ATM szolgáltatások, mint például PIN/iPIN kód módosítás és egyenleglekérdezés csak az „Ön egy korábbi Takarékbank által üzemeltetett ATM előtt áll” matricával ellátott ATM-eken keresztül lehetségesek.

    Az ATM-ek pontos listájáról 2023. május 1-jét megelőzően az mtb.hu és a takarekbank.hu/atm-fiok weboldalon, 2023. május 1-jétől az mbhbank.hu weboldalon tájékozódhat az ATM és fiókkeresőben.

    Amennyiben Ön még nem aktiválta bankkártyáját, 2023. április 30-ig az aktiválást a bankkártyával az Ön számára megküldött kártyakísérő levélben részletezett módon teheti meg. 2023. május 1-jét követően bankkártyájának aktiválását ugyancsak a kártyakísérő levélben részletezett módon teheti meg azzal a kivétellel, hogy az MBH Bank „Ön egy korábbi Budapest Bank által üzemeltetett ATM előtt áll” és „Ön egy korábbi MKB Bank által üzemeltetett ATM előtt áll” matricával megjelölt ATM-jein az „Aktiválás” menüpontban nem fogja tudni bankkártyáját aktiválni. Ezeken az ATM-eken PIN-es tranzakcióval tudja azokat aktiválni. Az előző megjelölésű ATM-eken az egyenleglekérdezés sem működik MTB által kibocsájtott bankkártyával."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák