Új hozzászólás Aktív témák

  • #07746304

    törölt tag

    válasz cocka #12932 üzenetére

    A nevem nem titok. Az összes Youtube videómon ott van. Ennyire nem kell parázni. A címem sem olyan nagy titok. A az utca látszik, a házszám (talán) nem. A hogyan használomnál mire gondolsz? A számlaszámomat, a biztonsági adataimat nem tudják. Sokra mennek egy névvel meg egy címmel. A telefonszámaimat sem tudják. Az meg, hogy látszik, hogy volt ennyi kiadásom, vagy ennyi bevételem (egyébként a tranzakcióknak csak töredéke látszik a videókban). Rejtegetni valóm nincs ilyen téren, mert ezek adózott bevételek, egyéb szempontból, meg miért lényeges, ha valami rossz akarom meglátja a videómban sem ér vele semmit. Indítson ellenem vagyonosodásit :)

    Nem vagyok naiv, van pár negatív rajongóm. Eddig még egyik sem talált rajtam fogást... azért mert irigyek még nem lesznek sikeresek (velem szemben sem, meg a saját életükkel kapcsolatban sem). Ha valaki tud olyat, ami elkerülte volna a figyelmemet, privátban megüzenheti, de az, hogy Hajdúszoboszlón lakom, nem titok. Sokan a Facebookra teszik fel az luxus verdájukat, rendszámmal. Nálam semmi olyan nem látszik, még az Internet kártyám száma is ki van takarva, de az olyan üres amikor nem használom, mint a puszta :)

    Más: A CIB mobilapplikáció az Apple Watch Series 5 szériával kompatibilis? Mert ha már lesz egy ilyen órám is, akkor csak kényelmesebb lesz ezzel fizetni, mint kártyával, vagy telefonnal a boltban, egyszerűen odatartva a terminálhoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák