Új hozzászólás Aktív témák

  • yagami01

    aktív tag

    Sziasztok,

    Pár év után jövök egy újabb frissítéssel. :) Nem tudom rajtam kívül használ-e még valaki az országban Switch 810-et... :D

    Amiken változtattam:
    - Háttértárak mentek, jött helyettük egy 2TB-os 990Pro, 1TB-os 980, 960 gigás Kingston SSD, kettő 4 és egy 8TB-os WD Purple.
    - Ramokat dupláztam 64 gigára. Végre az összes slot teli.
    - Felülre jött kettő Noctua NF-A14 Industrial.
    - Corsair CX500 Bronze-ot váltotta egy Seasonic Prime PX-1300 Platinum.
    - Főmonitor talpát cseréltem egy Arctic állványra + lett egy FiFine T683 miki.
    - Mivel ennél még gyárilag nem volt PSU takarólemez, készíttettem egyet hozzá. Szerencsére találtam egy portugál oldalt, ahol hasonlókkal foglalkoznak. Lehet itthon is meglehetett volna oldani, de ott konkrétan volt sablonjuk ehhez a házhoz (is). Amire aztán pici módosítást kértem, de na, jó volt így, hamar ideért szerintem. Véleményem szerint így sokkal jobban néz ki.
    - Első harisnyázott kábeleim. Az igazításuk nem is mindig annyira egyszerű. :) A kártyáé lehetne is szebb (mármint az igazítás), de mindegy, így is jó. Magukat a kábeleket Dealer95 készítette.
    - S egy Strix 1070 OC-t váltott egy szintén Strix 3090 OC ( ami pedig nexplo - tól van (: ). Ezt elforgattam ezzel a CoolerMaster kütyüvel. Hát, így, hogy nem akartam kivenni a HDD tartót, nem volt egyszerű mutatvány. :) Faltól falig megy, kell vele játszani ha ki vagy beszeretném tenni. De befért!

    Talán így a lényeg ennyi.




    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák