Új hozzászólás Aktív témák

  • AlexFindley

    csendes tag

    Olyan gépeket látok itt mindenféle egyedi vizes megoldásokkal, hogy szinte szégyellem a sajátom :D

    Mindenesetre itt van az enyém. Jelenleg nincs egyben, ez közvetlen az építés után készült még júniusban. Fehér NZXT H200 ház, Cooler Master 120 Lite kompakt vízhűtés, Ryzen 2600 volt benne itt még, MSI GTX 1070Ti ARMOR, 2x8 HyperX Red DDR4, és NZXT Aer RGB ventik társaságában. Piros-fehér-fekete témát adtam neki, azóta is tetszik, de most egy kis felújítás van (Ryzen 7 3800X [igen, a 3700X jobban megéri, de a cég ezzel segít ki a home office munkámban, hát ez van... :D], 32gb RAM (még nem tudom milyen, csak két ram slot van és piros kell, meg 3000+ MHz mindenképpen, és RTX 2080 is úton van).

    A képhez képest annyiban lett még más a kép készítése után kb. 10 perccel, hogy a lenti LED szalag egyrészt bekötődött, másrészt elrejtődött. Ugyanígy elrejtődött az a random RGB kábel, ami lóg ott jobb oldalt. .

    A piros 24pin kábelre még fog kerülni egy cable comb (terveztem, aztán kimaradt, de most megvalósul hamár úgyis szét van kapva a gép), a harmadik venti is Aer lesz mint a többi, és fentre is kerül majd LED szalag. A hűtés még majd elválik, mivel a 2600 54 fok fölé nem ment ezzel a hűtővel, reményeim szerint az új sem fog nagyon melegedni, de ha igen, kap egy Krakent.

    Arról is lesz majd kép, ennél szebb minőségben, addig ez van! :D

    Findley Alex

Új hozzászólás Aktív témák