Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- EAFC 25
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- EA Origin
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Call of Duty: Black Ops 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
Kösz fiúk, mindent !
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
juliensorel
senior tag
válasz seniman #65252 üzenetére
SSD azt hiszem van... (rémlik valami)
Amúgy szerintem ez tipikusan olyan téma, hogy ízlés és esztétikai igény kérdése. Nem elítélendő...Van akinek elég egy fekete poros tégla bebaszva az asztal alá, van akinek nem, van akinek elég a replika, kopott koloniál szekrény még 2018-ban is és van aki valami szebbre, modernebbre vágyik az életterében.
Félreértés ne essék, az RGB őrület rendkívül ízléstelen és gagyi is tud lenni, a villogó szivárványtól én is rosszul vagyok, de a fehér és a kékes árnyalatokat szeretem fixen, csökkentett fényerővel alkalmazni a gépben. -
Ármester
válasz seniman #65252 üzenetére
Nefélj SSD már van
[link]
HDD meg CPU nem világít még.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Alvin_ti4200
félisten
Ha már kérdeztétek, "minek kellett az X370 Killer SLI"...
Végleges közeli állapot, bár mind a VGA, mind a proci cseréjén gondolkodom, a Ryzen 7 1700 gyári LED-es hűtője nagyon adná (a fehér színűre állított "karimájával" és az 5 helyett 7 lapátjával) Lehet, visszaviszem a HyperX Fury-kat és hozok helyettük Predatorokat, azok még mindig jobban passzolnak egy ilyen buildbe a matt bordákkal, ráadásul a tetejük is egyenes. A VGA lehetne erősebb meg hosszabb, így "ferde" szegény PCI-E tápkábel Nagyon szeretem az NZXT házakat, de még mindig haragszom, amiért nincs elég magasan az ATX tápkábelnek kialakított hely, így csak ferdén lehet előre vezetni Apropó, a házban lévő világítást kikapcsoltam, lehet, lehúzom a felső RGB csíkot és a fehér takarólemez mögöttit bekapcsolom, az úgy vélem, hangulatos lenne. A Galaxy S7 hordós, vacak optikája miatt elnézést kérek...
[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz Alvin_ti4200 #65255 üzenetére
LIKE!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
sagit
veterán
ezek esetleg gyári corsair kábelek?
dögös ez az alaplapPhilips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Paxker315
addikt
Az jó! Kábelek& alaplap & ramok feliratai szépen harmonizálnak a házzal. Mondjuk onnantól kezdve, hogy nem fekete, már erős előnnyel indult nálam
-
Alvin_ti4200
félisten
-
sagit
veterán
válasz Alvin_ti4200 #65261 üzenetére
Nagyon hasonló mint a corsair kabelszettem (amivel amúgy nem vagyok full elégedett, de majd posztolok ) a hosszabbító szetten én már átlendültem, tul sok kábel volt a házban
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
Hát, izé, szóval...az van, hogy rá kellett jönnöm, nem tudok élni a H700-am nélkül Nagyon fájt a szívem eladni egy évvel ezelőtt az egyik legszebb gépemet, ami egy matt fekete ilyen kuckóban lakozott, úgyhogy úgy döntöttem, visszaviszem a H500i-t (amúgy is utálom a Smart device-t) és ismét leülök a tervező asztalhoz rajzolni, illetve gondolkodni egy kicsit, hogyan kellene ezt a fekete-fehér dolgot még stílusosabban implementálni - immáron egy H700-ban
Arra jutottam, hogy megannyi "clean" build után szeretnék egy olyat építeni, ami egyszerre letisztult, de mégis "nyers", egyszerre sugárzik belőle a stílus és a gépiesség. Az alig egy napos RX 570-et így aztán egy MSI GeForce GTX 1060 Armor-ra cseréltem, ugyanis ez egy olyan VGA, aminek nincs backplate-je, így látszanak a kondenzátorok és egyéb alkatrészek (gépiesség), viszont matt fekete a nyákja, ezért mégsem csúnya (stílus). Persze, nem szabad megfeledkezni arról az elhanyagolható tényről sem, hogy by the way a hűtője fekete-fehér és a hőcsövei nem réz, hanem ezüst színűek
A fekete-fehér harisnyázott kábelek maradtak, viszont itt volt elég hely, hogy szűkösen ugyan, de be tudjam hajtogatni őket az alaplap és a kábelcsatorna-szerűség közé. Bár elsőre lehet, nem tűnik fel, de változott a processzor is, immáron egy Ryzen 7 1700 van a foglalatban, aminek a hét lapátos gyári ventilátora sokkal szebben kitölti azt a 92x92 mm-es teret, másrészt ez egy LED-es hűtő, azaz a széle világít is, amit egyelőre nem tudtam normálisan lefotózni, de így fest a valóságban - nyilván fehér színre állítva A 8 gigás HyperX Fury memória kit is repült vissza a boltba és jött helyette egy 16-os G.Skill Ripjaws jóval magasabb fordulatszámon és ami még fontosabb, stílusban sokkal inkább a masinához passzoló külsővel
Telefonnal készült képek, ettől független fogadjátok szeretettel Snow White-ot
[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
-
juliensorel
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #65264 üzenetére
Tényleg egységesebb és szebb lett az msi armorral, így jók a színek. (az előző giga egy kifejezetten ronda kártya)
De most őszintén, egymás mellé raktam a két képet...vga-n kívül tök ugyanaz ...nem igazán értem mit bonyolítod. Persze értem, hogy személyesen ez más érzés, te tudod jól, hogy mit változtattál/szereltél át, de inkább akkor tegyél még bele valami jobb proci hűtőt és jobb házventiket (annyira pórias ez a gyári NZXT) A ház pontosan ugyanúgy néz ki, csak egy fokkal nagyobb , de minek? -
palfitom
félisten
Fincsi lett ez is, gratula!
Pont a múlt héten vettem én is Armort a Giga helyett, csak a fekete-fehér stílusa miatt.
(Ja, egyébként az Armor hűtése hangosabb, mint az 1 ventis ITX-es Gigáé volt. Pfff...)[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
adatfalo
senior tag
Sziasztok!
Jöttem én is villogni kicsit a gépemmel. Egy saját tervezésű asztalba épített - vizes konfig. A konfig paraméterei megtalálhatóak az adatlapomon, de itt talán nem is az a lényeg.
A képeken nem látszik, de van egy 3D nyomtatóm a gép mellett, ha nyomtatni kezdek, akkor kénytelen vagyok a gép venti fordulatát visszább venni (potival), mert egyébként annyira küldi rá a hideg levegőt, hogy a hőingadozás miatt sokszor felválik a nyomtatótálcáról a nyomtatás.A proci és a gpu terhelés mellett se megy 45-50 fok felé!
Az asztal fiókos, így a konfighoz simán hozzá tudok nyúlni, ha kihúzom. Készítettem egy potiról szabályozható nanopixel RGB-s világítást hozzá.
A konfig feltöltését és leeresztését hátul egy csapos fittingen keresztül tudom megtenni (igaz a légtelenítés igencsak hosszadalmas feladat).Mérnöki- és 3D tervezésen kívül leginkább webfejlesztéssel foglalatoskodom, ez az oka a pivot módba állított monitornak. Még teszt üzemben van, lehet a végleges pozíciója máshogy lesz.
Az asztal már egy éve szolgál ki engem, ami a legutóbbi változás az az Acer Predator Z321QUbmiphzx monitor és ezáltal a kijelzők áthelyezése.
A képre kattintva megnézhetitek a többi képet!
Amin változtatnék, így egy év távlatából az a lábtér mérete, igaz, hogy normálisan beférek az asztal alá, viszont törökülésbe, vagy felhúzott lábbal nem tudok ülni az asztal kialakításának köszönhetően (shame on me ). A későbbiekben lehet növelek az asztal lábának hosszán, így nyerek egy kis teret.
[ Szerkesztve ]
www.adatfalodesign.hu
-
zolee5016
őstag
-
Askformore
senior tag
Sziasztok,lehet hogy off, de milyen uvegfalu gephazat ajanlanatok? Most NZXT H440 van, de full uveget szeretnek, es az sem gond, ha kicsit kisebb maga a haz. Koszi!
-
juliensorel
senior tag
válasz Askformore #65272 üzenetére
Phanteks enthoo pro m tempered glass, nzxt h500 vagy h700 , fractal meshify c tempered glass
-
adatfalo
senior tag
válasz zolee5016 #65271 üzenetére
@TommyS_27 @juliensorel Köszönöm!
Igen, sokat tanultam ennek a tervezéséből. Amikor az ember előveszi az anatómiai és ergonómiai értékeket, valamint a saját méreteivel összeveti és megtalálja az - akkor tökéletesnek tűnő - arányokat, rájön, hogy az életben nem mindig - az átlagos és papírforma szerinti - testtartással ülünk, figyelembe kellett volna venni a 12 órányi gép előtti görnyedés utáni - szépen lassan lefolyós - székben terpeszkedést is. Mindenesetre megtanultam együtt élni ezzel a problémával, a következő , vagy a jelenlegi asztal továbbfejlesztenél már mindenképp ügyelni fogok, ezen gyermekbetegségek kiküszöbölésére!
Viszont félreértés ne essék, amíg nem akarod a lábadat a nyakad köré csavarni, semmi problémát nem okoz az asztal ergonómiája![ Szerkesztve ]
www.adatfalodesign.hu
-
Askformore
senior tag
válasz juliensorel #65273 üzenetére
Ez a fractal haz tetszik, de azt olvasom hogy mATX alaplap megy csak bele, nekem ATX van. Ez az info mennyire allja meg a helyet?
-
juliensorel
senior tag
válasz Askformore #65278 üzenetére
Semennyire, az a "MINI" változatra igaz, a normál Meshify C TG az ATX-et is fogad:
[link]
Legörgetsz és láthatod: Motherboard compatibility: ATX, mATX, ITX -
-
hegegabi80
addikt
válasz adatfalo #65269 üzenetére
Wow, ez nagyon ott van. Nem sűrűn lát ilyet az ember, pláne amikor még saját magának készíti el az asztalba épített gépet. Most engem is elgondolkodtattál, de sajnos nekem most nincs időm ilyenre. Meg ráadásul nem sok helyem van a sarokban, így inkább én az asztal oldalába tudnám elképzelni magamnak.
De a lényeg, hogy ez tényleg nagyon jó, grat hozzá.Egyébként még a kihúzott fiókról és a belsejéről is szívesen néznék pár képet.
[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
Gratula hozzá !
Én egy full fekete H700-at néztem ki
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
L1ZRRR
senior tag
off : m2 ssd-re valaki nézett már heatsinket? elég zavaróan betud melegedni...
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
Milka 78
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
Mennyivel jobb ,hogy nem gagyibájt kártya van abban a szép ház és alaplapban!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kábelek - Kérdések és válaszok minden kábelt érintő dologról
- Projektor topic
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- További aktív témák...
Állásajánlatok