Új hozzászólás Aktív témák

  • Floyd80

    addikt

    @Zοltta kollega kérésére, fehér NZXT H700. Silencio Pure-t váltottam és most vehetek külön card readert meg külső DVD-t :), apróság, de nekem a kártyaolvasó az remek kis extra volt az elején. De amúgy nagyon tetszik, 11 kg, úgyhogy élmény volt a sarkon lévő postáról hazacipelni. Postás néni is örült mikor át kellett emelnie a pulton és nem volt kéznél férfi kolléga.:)

    Szétszedés viszonylag könnyen ment, bár az elejét erősen ellen kell tartani, mert majdnem kiszakítottam az első porszűrőt a lendülettől. Kíváncsi leszek a porosodásra, elvileg + pressure van (3 in, 1 out) és szép szellős, oldal, felül, hátul jön is ki a meleg rendesen.

    Gyári ventik csendesek, alaplapon levettem kisebb fordulatra, úgyhogy csak szélzaj van. HDD, annak azért egy kisebb zúgása itt is van, beszereléshez, ahogy tesztek is írták, sajnos az egész racket ki kell szedni.

    Igazából minden oké a házzal, logikusan van összerakva, a power gomb ledje talán kicsit zavaró ha a gép melletted van. SSD-k hátlapra vagy előre szerelésnél kicsit problémás, hogy a táp csatlakozói kicsit vastagak és akárhogy hajtom meg, simítom össze, kicsit felhúzza az SSD tápcsatlakozóját, de nem vészes, letörni nem fogja.

    Az i-s verzió 15-16-tal? több kb. kapsz ledcsíkot meg smart vezérlőt, de eleve az aorus is meg az rtx is ledes, a ventik meg köszönik szépen az alaplapi vezérlőt.

    Ezeket csak gyorsan lőttem szerelésnél, de majd készítek szebbet, jobbat.





    "Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

Új hozzászólás Aktív témák