Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz fatal1ty1984 #35023 üzenetére

    Persze, nem a megoldás bonyolultságával van bajom, hanem azzal, hogy egyáltalán kell megoldás. Reménykedtem benne, hogy ha az elektronika lényegében szabad levegőn van és nincs semmi mellette ami melegítené, akkor 35 fok körül fognak maradni. De igencsak 40 körül rohangálnak, és még nincs is kánikula.

    Fejben már megvan, hogy mit fogok velük kezdeni (víz), és gyártási lépéseket is elterveztem már fejben is és sketchup-ban is, de abból csak akkor lesz valami, ha hazajutok a saját műhelyembe, addig marad a venti, mint kényszermegoldás.

    Mivel nekem a vinyók hangjával nincs nagy bajom, így komoly hangszigetelést nem fog kapni a doboz, talán két réteg szendvicset (alu-polifom-alu-polifom-alu).

    Valami ilyesmire gondoltam. A pirosak gap-pad-ek, a többi pedig elég egyértelmű. az oldalakat azért tettem plexivé, hogy lehessen látni a belét. ;)

    A könnyebb elkészítés miatt valószínűleg emeletes lesz, nem ilyen vonat, de már nem volt kedvem újra gyártani a tervet. Bár a jelenlegi házba, a vonat elrendezés jobban passzolna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák