Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed
addikt
válasz Viewsonic #1852 üzenetére
Akko igen szép lehet a nagyid karácsonfája Éppen nem így néz ki a gépem me nem tudnák tőle gépezni nem látnám a monitort tőle Most csak úgy összedobáltam hogy lássam miből is élek de amúgy az új házba má nagyon nem így fog festeni
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
-
Ati007
őstag
a táp vezetékeket még el tudom dugni de az ide kábelt nem.
nekem tetszik igy is és ha rajta van az oldala(gyárilag plexis ) akkor a kábelek már nem látszanak.
az elejéröl azért nem csináltam képeket mert semmmi változtatás nem történ rajta. -
Nimda
addikt
válasz Winner_hun #1868 üzenetére
Piros akar lenni a neonom drága......igen,nem a legjobb a fotógép...
[Szerkesztve] -
Nimda
addikt
válasz Winner_hun #1870 üzenetére
Nem szervez a közeljövöben valaki, ''kinek van a legszebb gépe'' versenyt?...(mint a desktopnál)...
-
TomiFiu
tag
A gép oldal és tetőlemezei homokszínűek voltak eredetileg és csak a front oldal volt fekete-ezüst. A boltban vaciláltam is, hogy így akkor megvegyem-e, de végűl is 8250Huf volt + a matt fekete spray (1056HuF) és így már azért jobban fest!
Ami miatt nállam nehéz volt az eset házvállasztásnál, azaz hogy mint látható, ahova én rakni akartam a gépet az a hely magassági korlátot szab. És hát ez a ház a lábak nélkű így befért 2mm hézagot hagyva maga fölött.
A kijelző zöldel az üzemidőt, kékkel meg a CPU, VGA, HDD hőmérsékletét mutatja. Amennyiben a CPU eléri a 70°C -ot akkor pirosan világít kék helyett és kb. fél perci csipog is.
[Szerkesztve] -
TomiFiu
tag
válasz tesziferi #1876 üzenetére
Hát szerintem csak akkor zsúfolt ha mindenféle kacatot rápakolok, de ilyen amikor nagyritkán nincs tele... :
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
És az előzó 3-4 hozzászláshoz:
Sziasztok!
Hogy mit tervezek még? Hát optikai szempontból nem sokat...
Belűl a procventi egy Aero Cool 3 színű ledes hűtőventi és ezzel vége is az opikai tuningnak.
Aműgy egy kicsit halkítani kellene a gépem, bár tegnap leszereltem a procventit és lefujtam róla a legalább 1 éve gyűló port és így azért már nem a csúcson pörög a vent és 10°C kevesebb hőt is mutat a hőmérce...
ui.: a feliratok az első képen paint.net -vel készűltek
[Szerkesztve] -
TomiFiu
tag
Na haljátok skacok ez a Packard Bell nem is olyan nem is tudom milyen!
Tök állat konfigokat adnak és ráadásúl egy 2003-as cikk szerint ők még a konfigjaikhoz saját fejlesztésű extra progikat is adnak (pl. videóvágó)
Nézzétek meg a saját szemetekkel: [link]
[Szerkesztve] -
Gergo_pet
aktív tag
Szia, milyen radiátorok azok? Honnan szerezted be őket? Csak mert én is éppen most gondolkodom és eddig az autokba való turbófeltöltő hűtője tűnik a legideálisabb választásnak, vagy a normál vizhűtő, de az túl nagy szerintem.
A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
Frenky89
addikt
-
Csapi007
veterán
Hello
Nagy kedvet kaptam a moddinghoz, kivágom a házam oldallapját és plexire cserélem. Az lenne a kérdésem hogy a plexit mivel lehet vágni/törni?"Csak úgy mondom"
-
trassher
addikt
-
eastsider
nagyúr
ilyen: [link]
-
-
eastsider
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Csinaltam par kepet az uj konfigomrol.
Leszedheto innen: [link].
Massziv 27 mega.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest