Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
Nagyon jó lett, nagyon szép részletesre sikerült a rajz, esetleg ha a fő konturvonalakat mélyebbre gravirozod akkor jobban világit és jobban elválik a kiegészitő vonalaktol. De nagyon szép, fel tudnál rakni esetleg egy esti képet is?
A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
ZakRob
senior tag
Pár érdekes megoldás:[link]
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
trassher
addikt
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz Motion_Blur #1454 üzenetére
Kicsit azért körülirhattad volna mi is ez. Asus asus de mi benne a különleges?
-
Horbal
őstag
válasz trassher #1455 üzenetére
Nemtom milyen cuccra gondolsz, de nem kell rögtön az 50-60 rongyos Dremmel gépben gondolkodni, bőven elég egy 3-10 rongy között kapható Ferm vagy Kinzo stb multigép, az is tud mindent max nem tart annyi ideig...
Iparoshoz meg tényleg ne vidd mert a gatyádat is elkérik, egy mezei szövegért anyagtól függően akár több 10 rongyot is elkérhetnek, mondjuk ez már lézeres gravír ami azért szebb...
Szal nem olyan veszélyes ezBalett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
Frenky89
addikt
Hol lehet kapni friss ropogós molex csatikat? csak 3 male és 1 female kellene szóvan nem vmi nagy cucc, de már az összes elektrós meg számtek boltot végigjártam zero eredménnyel.
-
Frenky89
addikt
-
Frenky89
addikt
válasz Gergo_pet #1463 üzenetére
Nekem csak sima fehér kell. Csak azért kellenének újak, mert nem akarom gányul megcsinálni (már bekábelezettből kibontani a kébeleket /amit nem is tudom, hogy lehetne kivitelezni/, vagy elvágni a kábelt és forrasztgatni meg zsugorcsövezni ), ha egyszer csinálok vmit akkor az normális legyen már. Mustárba van még 10-es csomag, de az 1000HUF és annyi meg nekem felesleges, megbontani meg nem fogják, ha szépen kérem őket akkor sem.
Azért alszok még rá 1et. -
Gergo_pet
aktív tag
válasz Frenky89 #1465 üzenetére
Gondold meg nyugodtan, nekem azért van fölös, mert kb 4 hónapja vettem egy csifi tápot, ami nem volt beharisnyázva. Vettem rá fekete molexeket, meg fekete harisnyát, igy amik eredetileg rajta voltak fehér csatik, azok ott vannak a szekrény alján ha minden igaz, én ugy emlékszem eltettem, nekem már ugysem kell, azért mondtam, hogy ingye is odaadom csak a postaköltséget kell állnod. Szóval kb 1 hónapig voltak a tápon, semmi bajuk.
-
question man
tag
Nos először úgy indult minden hogy melegdett egy kicsit az internetes gépem és gondoltam egy szellőző nem ártana neki és hát aztán jöttek különböző ötletek meg elszált egy kicsit az agyunk éshát egy kicsit átalakítottuk az egész oldallapot majd a tetőt is és végül jött a másik oldallap is és hát ez lett az eredménye nem lett egy nagy cucc de azért szerintem nem rossz kerek 6 óra munka volt és 2 doboz matt akril festék [link]
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve]a számítógépek füsttel működnek
-
Mr-Pamacs
senior tag
Na dobok egy képet az oldallapomról. Még nincs kész,de mihelyst lesz időm befejezem.
[link] -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz question man #1469 üzenetére
Lakozd le (csak 2K-s lakkot használj) különben könnyen le fog kopni, ha még fényt is araksz neki akkor egy kis polírozás sem árt.
-
Gergo_pet
aktív tag
Elég pofás kis ház lett, gondolom kicsit javultak a hőmérséklet értéei. Egy dologra azonban had kérjelek meg, a képeket máskor emberi (max. 1280x1024) méretben rakd fel (1 hsz.), köszi.
Jól látom a videókártyán az ott egy zalman chipset hutő? Milyen vidkari az és mennyire melegszik?A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz Gergo_pet #1474 üzenetére
Igen lesz még lakkozva és polírozva is de még az alja meg a hegyek nincsenek befejezve (van más festeni valóm) A 2K azt jelenti hogy két komponenst kell összeönteni. 1 lakkot és 1 edzőt és ezt a keveréket kell felfújni. Sokkal jobb pl keményebb,fényesebb mint a sima lakk.
Polírozás minimum 2-3 szor, polírpaszta, majd egy rongyal jól átdörgölöd, csak nem szabad sok pasztát tenni mert hamar szárad, de ha van polírozó géped akkor azzal sokkal jobban és 3-ad annyi idő és fáradság alatt megcsinálod. -
Csapi007
veterán
-
question man
tag
Hát a hőmérséklet nem gyengén lement úghy simán a felére mert mostmár aztán igen levegős a ház. Hát hangos az lett nemm is kicsit dehát mindennek meg van az ára, de mivel csak netezésre megy a vas így igazából senkit nem zavar. A video kari egy Inno3D GeForce 2 mx440-es sajna nem tudom hogy milyen hőfokon megy mivel ezekben még igazából nincsen hőérzékelő de a gyári 4cm-es venti alatt melegebb volt a kari hátoldala mint most tehát szerintem csak is jobb lehet. Még az előlapra aszem rá fog menni némi festés és aztán lessz majd igazán ütős a kicsike de szerintem így se lett annyira rossz. És köszönöm az elismeréast mivel ez volt az első modding ami nem is annak indult eredetileg csak egy plusz venti helyet terveztem és ez lett belőle
a számítógépek füsttel működnek
-
Org
aktív tag
válasz Csapi007 #1483 üzenetére
berakom a videokarit, radugom a monitort es elsozor elindult, beadta a windowst es megloktem egy kicsit a gepet, es elment a kep.
Kikapcsoltam a gepet, aztan vissza kapcsoltam es nem volt kep, csak narancssargan vilagot a monitor a zold helyett.
Beraktam egy GeForce 4 MX 460 128MB-t azzal elindul de ez kibaszott szar kartya.
Nem fer el. Videokartyan par lamellat beljebb kellett hajtani, aztan elfer.
Ahogy a kepen lathatod nem nagyon fer el minden, de csak az MSI K8N Neo Platinumon van iylen szar alaplapi elrendezes a tobbi alaplapon siman elfer...
Nincs mar garanciam a videokarira szoval meg kell kerdfezni hogy javitjak-e, ha nem akkor meg kell vennem egy ujjat.
[Szerkesztve]''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''
-
shteer
titán
gyönyörű mod a bit-tech-en:[link]
szerintem jónak tűnik..
-
-
Speed
addikt
a teteje nagyon tetszik nekem
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
-
Gergo_pet
aktív tag
Csak azért mert baromi jól néz ki ez a ház, meg persze azért hogy kicsi életet verjünk a topicba ismét. [link]
-
Csapi007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest