Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mis69
tag
Sziasztok
Hisense tv-m nem tudja lejátszani a külső adattárolón levő filmeket. Látja a vinyókat de ha belépek nem mutatja a filmek kis képeit és a filmek időtartamát se csak 00:00-át és ha rányomok a filmre hogy induljon azt írja hogy nem támogatott fájl. Mi lehet a gond? Nemrég frissítette a szoftvert talán az?
Köszi -
mis69
tag
Sziasztok,
Ez már nevetséges. Van egy Hisense 43a6bg tv-m. Rádugok egy külső tárolót hogy filmet nézzek. Megnézek egy filmet és utána egy idő után (rövid idő) ha újra le akarom játszani már azt írja hogy nem támogatott fájl. Arra a fájlra amit már előtte megnéztem. És az összes fájlra azt írja hogy nem támogatott. Más is tapasztalt ilyet? És mit lehet tenni? Szoftver hibás a tv? -
mis69
tag
válasz rainman72 #7869 üzenetére
Ugyanaz, hogy a már egyszer lejátszott fájl pár perc után már nem támogatott fájl lesz? Az is van csak nem ezzel akartam kezdeni hogy nem is kell lejátszanom a filmet csak csatlakoztatom a merevlemezt és egy idő után mondja azt hogy nem támogatott a fájl. Ezt azért nem írtam egyből mert azt mondanák hogy olyan fájl van a merevlemezen ami nem lejátszható. De így hogy már egyszer lejátszottam már nem mondható hogy olyat akarok lejátszani ami eleve nem támogatott.
[ Szerkesztve ]
-
mis69
tag
válasz SunMount3r #7871 üzenetére
Igen. Sőt én úgy érzem az új frissítések (kettő volt ha jól emlékszem) rontották el de nem tudom biztosan mert a frissítések előtt nem figyeltem ilyenre nem emlékszem és nem nézek olyan sűrűn filmeket.
-
mis69
tag
Lehet hogy megtaláltam a probléma okát. Úgy tűnik a HEVC codek-et a 10bit-es x265-ös videókat nem bírja a tv attól bolondul meg. Ha olyan fájl van a pendrive-on vagy a külső merevlemezen azt nem bírja. Töröltem őket és most rendesen működik ahogy kell. Az hogy egy mappában amiben több film van (sorozat) nem mindegyik filmnek van miniatűrje vagy minek nevezik (kép) az normális vagy ez a formátum rontotta el? Lejátszhatóak azok a filmek is csak nincs kis képe.
[ Szerkesztve ]
-
mis69
tag
válasz kelly416 #7882 üzenetére
Igen betölti egy jó idő után szerencsére mert én biztos nem formázom újra az 1,5 terát . Nincs is annyi helyem amire áttenném és egy örökkévalóság lenne lementeni és visszarakni. De hátha segít ez az infó másoknak is akik belefutnak ilyenbe hogy egy bizonyos fajta fájl típus kavarodást okoz. rainman72 is mondta hogy nála a Philips meg a Tkom boxra mondta ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs