Hirdetés
- Borderlands 3
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- War Thunder - MMO Combat Game
- Azonnali játékos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
Szia!
VA paneles = nagyon jó a kontrasztja, fekete szint is viszont a betekintési szöge lehet kevés, főleg az ilyen olcsóbb modelleknél kezd el fakulni a kép hamar, ha nem középről nézik. Szerintem a képminőséggel nem lesz gond, HDR gyengesége miatt sem kell, hogy fájjon a fejed, hiszen ez csak egy FHD.
-
embe
nagyúr
Ilyen tévéje van valakinek? Hisense A7100F
Ha igen mi a véleményed róla? Illetve ezekhez a tévékhez lehet vezetéknélküli egeret, vagy billentyűzetet csatlakoztatni, felismeri? -
KD6-3.7
őstag
Szia!
Megint én!
Nekem ebből az 58 colos méretű van.
Ennek a sorozatnak a tipushibája a keret körüli bevilágítás ami statikus képnél látható inkább, film közben nem zavaró, pl.: szélesvásznú filmnél az alsó-felső fekete sávnál nem látszik. Felhősödést én nem tapasztaltam, a topic indulása után nem sokkal volt erről az A7100-rol sok szó, én is többször leírtam a véleményem.
Röviden: jó kontraszt, valósághoz közeli színvilág, 60Hz.
Kis képbeállítgatás után szerintem jó ennyi pénzért! Olvass vissza és biztosan találsz még hasznos infókat. -
KD6-3.7
őstag
Tudtommal Hisense nem használ IPS panelt csak VA-t!
Ez a boltban megnézés nem tükrözi a valóságot! Ott brutál a megvilágítás illetve szeretik túlkalibrálni a képet, hogy minél élesebb, színesebb legyen. Lehetőleg “Mozi, Film, Cinema” módban tesztelgesd, ezekben van a legkevesebb haszontalan képjavítónak csúfolt funkció bekapcsolva, láthatod a “nyers erejét”. Otthon a nappaliban teljesen más lesz, de egy próbát megér, ha már ott vagy.
Nálunk van egy ársávban megegyező TCL TV is, VA paneles. Az A7100 kontrasztosabb, szebb képet ad. Nem elfogultságból mondom, mindkettőt én választottam. Igazán egyikkel sincs baj képügyileg ennyi pénzért.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Robot fűnyírók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asustor NAS
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs