Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoxxiMaxxi
csendes tag
válasz rush1902 #7664 üzenetére
Köszi!
"Felhős, csíkos kép, pixelesedés gyors mozgásoknál sport meccseknél"
Ez esetleg nem a bejövő jel hibájából ered?
Telekomos vagy, mert az is érdekelne, hogy a set top boxból érkező jelet miként kezeli a TV? A felkonvertálás okoz-e nagyobb képhibákat? Esetleg a felhősödés ebből is fakadhat?
Más helyen még azt is olvasom, hogy a nem megfelelő HDMI kábel okozott problémát és ez miatt esett szét a kép vagy pixelesedett.
Neked milyen típusú ez az elem?Köszi!
-
FoxxiMaxxi
csendes tag
válasz rush1902 #7666 üzenetére
Ma megjött a "kicsike" és teljesen elégedett vagyok vele. A Telekomos smart tv jelét szépen kezeli, nálam semmiféle felhősödést, pixelesedést nem produkál. Kimondottan szép a képe és a hangja is jóval átlagon felüli. A netről letöltött 4K-s videók tökéletesek.
Maximálisan elégedett vagyok vele.
-
FoxxiMaxxi
csendes tag
válasz rush1902 #7672 üzenetére
Üdv!
Ez elég durva...
Nálam ilyen nem jelentkezik. Nem nagyon értek a technikai problémákhoz, de ez olyan, mintha bevilágítási problémái lennének a készüléknek (hardveres, szoftveres ?)
Az enyém képe mint világos tónusban, mint sötétebb módban teljesen egyforma, nincsenek benne függőleges csíkok. "Mintha leöntötték volna"... ahogy mondani szokták.
Szerintem ez "jelentésköteles" a szerviz felé!Próbálok majd képet is mellékelni...
-
FoxxiMaxxi
csendes tag
válasz rush1902 #7677 üzenetére
Minden még gyári alap beállításokkal "üzemel". Csak rádugtam az UTP kábelt, csatlakoztattam a Telekom androidos set top boxot majd megkapta a 230 volt-ot és működik. Az elkövetkező napok "szólnak" majd arról, hogy miként lehet még többet kihozni belőle.
A szoftver veziója:V0003.07.50A.O0110
Bővitett verzió: AO0110[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz rush1902 #7682 üzenetére
Ez nekem szólt? Én csak "ajánlottam" valamit, ami esteleg könnyebbé teheti.
Sorry, nekem csak egy 40A4BG jutott (a Hisense vonalról), ott akárhogy is néztem csak a "szenvedős" manuál lista beállítgatás van a készüléken. Az első beüzemelés után még meg is csináltam (120+ csatorna, kb. 1 óra min.), de miután szolgáltató átállás volt (és bármikor lehet megint), és totál össze-vissza lett megint az egész, már hagytam a fenébe. Ez a kis program, meg épp ennek a kiküszöbölését ígéri, de mivel nekem pont a TV csatornák sorrendje nem annyira fontos már, így ez a gyakorlatból kimaradt nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest