Új hozzászólás Aktív témák

  • attilla84

    tag

    Sziasztok!
    Megjött a 55U8QF tv. Szerintem, ami itt nektek fontos az mind rendben van vele. Amennyire sikerült átnéznem, fekete az nagyon jó, semmi bevilágítás nincs, semmi felhősödés. Szerintem a panel az tökéletes közeli. Nekem mégis hiányérzetem van és gondolkodok, hogy visszaküldöm, leírom, hogy miért és nekem mi lenne a szempont. És tudtok segíteni abban, hogy a következő dolgok, amiket én szeretnék, jobbak legyenek...?

    Tehát én a milyen tv-t vegyek topikban írtam, hogy 90%-ba tv-adás menne rajta és ezen belül sport (Foci) Egy hónapon át a Philips PUS508505-et akartam venni, végül legondoltam és Hisenset vettem.

    Müholdvevőm van, kb 60% SD-adó és 40% HD adó. Na most, az este az M4HD adón a focimeccsnek eléggé elmaradt a minősége a régi 10-éves Samsungéhoz képest (UE40D6500) Az SD-adások azok aztán nagyon gyengék, homályos, pixeles.

    Azt tudni kell, hogy 95%-ba 1-MÉTERRŐL nézem a tv-t. Tudom ez nem normális, főleg most az 55"-os 4k tv-nél, és ezért látom az SD adást katasztrófának, a HD-t is elég gyengécskének a régihez képest. Ezt most nem részletezném, hogy miért nézem ilyen közelről, de (sajnos) ez így is fog maradni.

    Ehhez alkalmazkodva, milyen tv-t tudnátok ajánlani, hogy az SD is elviselhető legyen és a HD is élesebb? Gondoltam arra, hogy vennék kissebb méretűt 50"-ost vagy 43"-ost, azzal javulna az SD minősége és HD-é is? Vagy ha 4k a panel, akkor ugyanilyen lesz ezeknek az élessége és nem javul?

    Még annyi, hogy csak youtube-ról néztem 4k videót a TV-n és elég sok helyen volt gond kamera mozgás közben, (beremegett, meg-megakad kamera mozgás közben, döccenések vannak. Két beállítást is néztem, mindkettőnél kikapcsolták az "Ultra Smooth Motion-t" ha én ezt kikapcsolom akkor szinte élvezhetetlen, annyira remeg és szaggat.

Új hozzászólás Aktív témák