Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tdd587

őstag

válasz #71562240 #34394 üzenetére

Ugyan senki nem kérdezett, de azért megkérdezem: egy ilyen szószedet hogyan fogja megakadályozni az egyszeri kérdezőket abban, hogy feltegyék konkrétan ugyanazokat a kérdéseket, amiket eddig is napjában 5x?

Ha tankönyvet akartok írni a hifizésről, ami majd közismereti tárgy lesz a bme-n, akkor nem szóltam...

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

• bajnokpityu

félisten

válasz #71562240 #34394 üzenetére

Jelen pillanatban a második verzió 5. pontját tartom kiemelendőnek, újak zöme ezért jön ide.
    Aki állványon, kábelen gondolkodik, az úgyis túl van az első lépcsőn, ők már remélhetőleg úgy kérdeznek, hogy xy cuccok közé, ha ilyesmi stilust akarok,mit ajánlotok ennyiért.

Sztem a konkrét útbaigazitást kéne előtérbe hozni, sok csati vs sztereo, lánc építési sorrend, meg ahogy mondod, 50-200között pár ajánlott lánc. Ezen láncok között majd lehetne olyan irányú nevelést megvalósítani, hogy inkább zenei, mint hifis hanggal kezdjen az ember? Anno jó megszivtam, hogy jól kinéző, márkás, de hosszabb távon hallgathatatlant vettem. Majd évekig porosodott.

1x éve rohadtul nem hittem se tápkábel, se egyáltalán kábel fontosságán, egy állványra meg még 2-3 éve is azt mondtam, hogy majd egyszer. Ha igaza van az ilyen tanácsnak, akkor sem fogja senki kezdő megfogadni.

Akusztikával is foglalkozni kéne, ár/értékben gyakran megérős. Legalább olyan mélységig, hogy "oké, hogy azt szereted, ha be van tolva a sarokba, de legalább próba erejére hozd ki, lehet, hogy jobban fog szólni."

tdd: csövezni sztem egyébként tényleg ajánlott, ha nagyon olcsón akarsz zenét hallgatni, ill nagyon sok pénzt akarsz elverni. :)
    T és D osztályú meg sztem első lépcsőnél nem para. Tampont pl fillérekért lehet venni, és bocsánat,de inkább, mint videoton 6363.

[ Szerkesztve ]

eladó topping dac

Új hozzászólás Aktív témák