Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt o.O
csendes tag
Hi all!
Nemrég kezdtem a gamet spben már 29 es a mesterlövészem
Nagyon jó kis game, bár kicsit gyenge ez a kari de nem sokan jönnek közel
Tegnap esett 4 egyedi cucc abbó 3 om fegyó, sajna egyik se volt jó ezért alkatrész lett 4dik egy vállvért volt, az elég komoly. Fegyóm még 314 "elmélyében" esett kb lvl 10 körül azóta azzal tolom, persze fejlesztem ahol tudom, elég hatásos minden ellen.
Kis rakétákat lő 200/perc ~230 fizikai fröccsenő sebzéssel (legendary fegyo)[ Szerkesztve ]
-
Foglalt o.O
csendes tag
Jah. range 40-50 méter , pontosság 110 és már alig szór
-
Foglalt o.O
csendes tag
válasz Sirandrish #1361 üzenetére
Úgy értem jobban megviseli 1-1 támadás mint pl lvl20 on de nem vészes, moobok ugyan úgy hullanak mint ezelött,nem kell sokat pumpálnim egyikbe se, legendary moobok is 4-5 mp alatt fekszenek, volt hogy jött rám 4 rare meg 1 legend moob, mire oda értek volna addigra már feküdt mind
-
Foglalt o.O
csendes tag
Szerintem is fölös pénzért fejleszteni, jó drága meg mire össze jön rá a lé addigra esik jobb
lvl 29 vok és van 50k m, hp,adrenali,azonosító erre költök. -
Foglalt o.O
csendes tag
válasz Sirandrish #1368 üzenetére
+120% speed, sajna csak előremenetben kb 15 mpig, arra jó hogy jólelfuss
-
Foglalt o.O
csendes tag
válasz Sirandrish #1376 üzenetére
Jó hát azzal ne fuss el ^^ de mesterlövésszel elég hatásos hátrálva lőni az ellennt.
Minnél közelebb ér annál jobban eltalálom, az a jó mikor sokan szépen libasorban belesétálnak a rangebe
Luck-ot nem csak fegyóra lehet tenni vagy alapból volt a ruhán?
ruhám nagy része legendary és erősek, vállvért egyedi sapi meg zöld de jó védelmet ad jah +9 pont minden attribre ^^ -
Foglalt o.O
csendes tag
válasz Apophis #1378 üzenetére
Kicsit vicc, de szerintem a mesterlövész elég gáz nyilt terepen. Mondjuk fegyó függö, de jobb szeretem a szűk helyeket ahol szépen letelepszek és szórom a területreható rakéta áldást, nagyon ritka amikor komoly sérülést okoznak, majd meglátjuk mire lesz ez elég erősebb módban.
Vannak amúgy ruha szetek a játékban? rá gugliztam de nem találtam.[ Szerkesztve ]
-
Foglalt o.O
csendes tag
Nagy defes karikkal sztem az a baj hogy "óráig" püfölsz egy nagyobb moobot
(ala Lineage)Itt mennyire sebzőképes egy guardian?, lehet kezdek egyet majd én is
[ Szerkesztve ]
-
Foglalt o.O
csendes tag
válasz Sirandrish #1384 üzenetére
Igen lehet váltani TPS/FPs nézett között először fps be toltam de mostmár tpsbe tolom mert jobban látni az ellent úgy 1-2 idegesítő mobnál átváltok gyors de jobb a tps nézet. Milyen shotot küldjek? Skill tree? arra van weboldal(itt találtam )
http://hellgate.ingame.de/skilltree/marksman/ -
Foglalt o.O
csendes tag
válasz Sirandrish #1388 üzenetére
Majd elküldöm most még meló van este ha nem felejtem el 2 lövés közt csinálok egy shotot, 2 skill pontom van sajna rossz helyen :/ azért most nem kezdem előről, napalm csapás jónak tűnik de sok a mana fogyasztása, jelzőfényre pakoltam, még 1 szint és területre ható lesz, hasznos dolog. Meg a critical esélyre és a critical lövés esetén aktiválódó skillekre mentem, meg a "gugoláson" van pár pont, de majd shotolom.
[ Szerkesztve ]
-
Foglalt o.O
csendes tag
Mégse kell shot
Így néz ki: http://hellgate.ingame.de/skilltree/marksman/?l=29&s=411451041102200000020000000
Gránátra meg a gyorstüzelésre nem tettem, már nem is érdemes, balgomb lövés-jobb gomb jelzőfény,másra nem is lenne mana.. -
Foglalt o.O
csendes tag
válasz Sirandrish #1393 üzenetére
Arra jó hogy 8 mpig 80% nagyobbat sebzek a moobra ami elég jó
Menekülés lvl1 6 mpig nem agroznak rád a moobok, szorult helyzetben jó, benyomod és nem támadnak, el tudsz szaladni. Bár sztem hamar lemegy az a death penality.
Kár hogy nem lehet rakosgatni a skillpontokat, titan questben lehetett...az az 50 elég kevés.. -
Foglalt o.O
csendes tag
Sztem megérné ;)
-
Foglalt o.O
csendes tag
bahhhh neeeeeeeee főboss élete felénél kifagy ez a szar :S
nah majd holnap.... -
Foglalt o.O
csendes tag
válasz Sirandrish #1412 üzenetére
Nekem lent van, semmi érdemi változás sztem...
-
Foglalt o.O
csendes tag
Meg iszonyúan akad...lowon van minden probláma: ati kártya :S
Nah délután meghal a pokolfajzat Lehet spben farmolni a főbosst?
Vagy ha megölöm egyből bevág a köv nehézségi szintre?szerk: jah a multi beacon mekkora szánalmas aszittem hogy a a sima beaconnal együtt aktiválódik erre kiderül hogy külön skill...de akkor a faxért kell egy sorra tenni...
[ Szerkesztve ]
-
Foglalt o.O
csendes tag
válasz Sirandrish #1416 üzenetére
Milyen procid van? Az a baj hogy nvidiara van optimalizálvan nagyon...betolnék a gépembe 1 fx5200 jobban vinné mint az x850xt turbom...ez vicc....
-
Foglalt o.O
csendes tag
válasz Sirandrish #1418 üzenetére
Jah, jó kis kari csak hát amint bejön a nvdida logo -100 fps...
Hamarosan rakok össze gépet remélem belefér egy 8800 as
Nah faja 64 bites procival igy szaggat... -
Foglalt o.O
csendes tag
Fos a grafikai motor ennyi... erre semi driver nem jó sztem... vagy max dx 10 ben 4 magos procival dualba kötött 8800 as al talán vmelyik patch megoldja de télleg elég bosszantó :S
-
Foglalt o.O
csendes tag
uhh az szép, de legalább sok xpd lesz mire elérsz a fő bossig
40 tuti leszel ha 6-7 szer kell végig menned ugyan ott :
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Külpolitika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest