Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz NyxNyxNyx #50189 üzenetére
Régen néztem YT-on, de mostanában már nem erőltetem, számomra unszimpatikussá vált valamiért.
Túl óvatos a stílusa, semmi kockázatot nem vállal, inkább bevállal 1 ultra biztos játékot, aztán kikap miatta, mert egy RNG játékban nem létezik 100%-os megoldás.Most nálam akik a topplistán állnak azok: Thijs, őt nézem legtöbbet délelőtt meg kaja szünetben ha melózok, rajta kívül délután Scamazt szoktam nézni, illetve este Kibblert. Rajta mondjuk inkább csak elaludni szoktam, mert nem túl izgalmas, dehát kell ilyen Bob Ross Experience...
Kolento dettó ugyan ez, kb. fél perc után elunom az életem, mert teljes kussban játszik, ami skill ügyileg lehet, hogy élvezetes, de mint adás számomra unalmas.
B-tag: H3lios#2825
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- PlayStation 5 Pro teszt
- Spórolós topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Politika
- Futás, futópályák
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest