Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Innen üzenem a Blizzardnak, hogy rohadjanak meg az szarabbnál szarabb promóikkal.
Csak azért nem megyek le Szegedre / Pestre, hogy 1 portrét megszerezzek. Khadgar mellett ő a másik aki kimarad majd.Tudhatnák, hogy csak mókolás lesz belőle, mint annó Tyrande-nél is...
Adjanak akkor alternatívát, hogy jólvan paraszt nem tudod megoldani az utazát, tessék itt van a store-ban 5 dolcsiért, a befolyt pénzt legalább jótékonyságra megy.De erre sem képeset, hanem a saját kis kitalált hülyeségeikkel foglalkoznak.
Sokan írták Redditen, hogy hozzájuk 5 órányi útra van a legközelebb ilyen Gathering... Biztos megéri 1 ilyenért ennyit utazni.Úgy akarnak csinálni, mintha a HS akkora közönséget mozgatna meg IRL, mint a Magic.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
válasz micafighter #73838 üzenetére
Nem használok
szemetetApple termékeket. Kollegámnak van, de azért nem fogok kuncsorogni, (5 eur volt), hogy meglegyen a skin. A belépés megint más, az megvolt az iPad-et leszámítva.Szerk: Illetve shitty wizard-ért nem adok 5 eurót, hamár megvan Medivh...
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz Gyuri27 #73841 üzenetére
Őt az első nap össze lehetett mókolni. Asszem 1 dollár volt, amit az amazon vett le a számládról a csekkolás miatt. Nekem pl. megvan, ahogy a Tespa hátlap is. Ha jókor vagy jó helyen mindent meg lehet oldani, de nevetséges, hogy ennyire hagyja a blizzard, hogy "csaljanak" az emberek. Kb. annyi oldalról játszható ki a promóció, hogy az már majdnem gömb.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Sajnos az a helyzet, hogy a HS sosem volt igazán F2P barát, egyedül addig, ameddig nem jöttek a packos kiegek a GvG-vel illetve a TGT-vel. Onnantól kezdett el jelentősen drágulni a lapkészlet fenntartása.
Aztán onnanól, hogy kifuttatták Karazannal a kalandokat elborult áron lehet csak teljes / majdnem teljes lapkészletet tartani. Éves szinten simán benne van min. egy 100-asban, ha minden nap tolod mellé napikat is. Ha nem akkor ennek a duplája.
Nyilván ez arra az esetre igaz, ha az összes jobb lapot szeretnéd magadénak tudni. Persze sokat számít a bontás, de akkor is iszonyat árak vannak.
Jelenleg a free DK hero is 1 coin flip, mert ha kezdőként megkapsz 1 Guldant / Rexxart még tudsz is 1 viszonylag olcsó paklit építeni.
Viszont ha kapsz 1 Anduint akkor gyakorlaig cseszheted az egészet, mert a Razakus paklit leszámítva máshol nem nagyon életképes vagy közel sem olyan erős, mint abban a pakliban.
Garrosh-ra szimplán nincs is használható pakli, a fatigue-ot most hagyjuk mert azzal a pro -k is misplay fiesztát csinálnak, nem hogy 1 kezdő játékos.
Ha most kellene elkezdenem a játékot 0-ról, akkor hagynám a fracnba az egészet. (BRM után kezdtem közvetlen.).
A megnövekedett lapszám miatt muszáj volt valamit kitalálniuk és a no dupe valamint a free DK 1 jó irány, de ezt 1 kicsit erőteljesebben kellene tolni. Min. havonta csinálni 1 Fire / Frost fest szerű kedvezményt. De a heti free aréna ticketet is fixen bent kellene tartani, mert kb. semmibe kerülnek, heti 150 free gold meg minden csak nem 1 nagy reward.
A jutalom DK esetében pedig bevezethették volna, hogy te választod ki melyiket szeretnéd megkapni.
Így elkerülhetnék az olyan szitukat, hogy 1 viszonylag jó mage készlettel rendelkezdő kezdő megkapja valeera-t és feldughatja magának / törheti 400 dust-ért, amivel semmire nem megy.[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz tomazin #73906 üzenetére
Nálam is ugyan ez a szitu. Mozi előtt jó időhúzó játék a HS, vagy említhetném a buszt- vonatot (amivel már nem járok) Viszont soha ilyen gyorsan nem telt még el az idő, mint a HS-el.
Más kérdés, hogy a hyper casual játék mellé nálam hyper magas kiadás is tartozik... Mert gyűjteni azért szeretem a lapokat.
-
h3lios
addikt
What a time to be alive !
Gyerekek !!!!! Javítják a spagetti kódot !!!B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Izgalmasak a meccsek a summer championshipen.
Rogue - Priest - Druid - Töltelék...
Igazi szutyok az egész, a játékosokat tisztelem és becsülöm, hogy ilyen okádék metában is belepakolják az időt. Purple nyert, de mind a 2 játékos misplay-elt az utolsó meccsen. Egyébként el nem tudom képzelni a következő kiegnél mivel rázzák fel a metát, mert powerlevelben megint MSG kell, ha egyáltalán meta befolyásoló lapokat akarnak kiadni. Ha nem akkor kapunk 1 TGT szintet és 1-2 laptól eltekintve semmire nem lesz szükség.
Ha az előbbi lehetőség jön be az megint Jade Druid és Pirate Warrior féle powercreepet fog szülni.
Következő évi standard rotában nem tartom kizártnak, hogy a shadowstep megy majd Hall of Fame-be az Iceblockkal egyetemben.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Aki Purple-re szavazott megkapta a 3. packját, bejutott a srác a VB döntőre. Végre van igazság a világon, a mostani mezőnyből kevesen érdemlik meg ennyire a lehetőséget, mint ez a srác.
Kíváncsi vagyok Pavel le tudja -e nyomni Orange-et, mert azért nem lenne rossz tőle is az a 3 pack. De végre így is sikerült megtörni az átkot. Végre 1x nem 1 pack man-re tettem a voksom.
-
h3lios
addikt
Nálam Pavel és Purple között dőlt el a dolog, ahol Pavel-re raktam. Igazából mind a két srác 1 állat. Mind a ketten 10-0 -val nyerték a téli bajnokságot a saját régiójukban.
-
h3lios
addikt
Este felé vagy holnap- holnap után egész nap 80 gold -os csere elérhető nálam. Btag-em az aláírásban.
-
h3lios
addikt
Ma egész nap elérhető vagyok, 80g csere !
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Bocsi a dupláért, de gondolom ezt a deckket megéri megosztani. Thijs -nál linkelte valaki donate-ben. Stream-en nem próbálta ki, viszont én játszogattam vele és elég erős a mostani metában. Meg lehet vele fingatni a legtöbb rogue és midrange paklit. Control ellen meg ott van Alex- Sindragosa és Jaina.
-
h3lios
addikt
Nagyon poén a pakli, Razakus és Token Shaman ellen is működik.
Előbbinek nagyon fáj, hogy csak 1 death van a pakliban, illetve a dragonfire potion az esetek többségében nem csinál semmit.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Itt Kecskeméten helyileg el is mentem egyre amit létrehoztak, de semmi. Fake GPS-el sem találja a gatheringet. Eléggé csicskaság volt a Blizzard részéről 1 ilyen promót összehozni.
Ezzel pont az egész FG rendszer ellen dolgoznak, mert innentől mindenki izzítja a Fake GPS-t és senki nem megy el személyesen. Ismét csak gratulálni tudok, marketingből 1-es, ülj le fiam...
-
h3lios
addikt
Egyébként 80g csere továbbra is él.
-
-
h3lios
addikt
válasz F-ECT$ #74035 üzenetére
Állítólag a karbantartás miatt. Viszont valószínűnek tartom, hogy a rengeteg Fake Gathering miatt csak simán lekapcsolták az oldalt. Ettől függetlenül nevetséges, hogy ezzel kapcsolatban még mindig semmi kommunikáció nincs a Blizzard részéről.
Úgy vannak vele, hogy ha a fejüket a homokba dugják majd nem veszik észre a játékosok, hogy ismét mekkora hibát követtek el. Sokadszorra becsülték alá a játékos közösség intelligenciáját a trükközést illetően.
-
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #74040 üzenetére
Akkor csak simán rohadjanak meg.
Akik nem laknak a főváros közelében, ahol vannak E-sport bárok azoknak nem jár a skin. Köszi Blizzard, már csak azért sem fogom megszerezni.
Nem érdekelne a Fake GPS-es trükközés, ha lenne a közelben FSG, akár 5-10 km-en belül. Simán lemennék és ha kellene még be is szállnék a pénzdíjazásba, ha verseny van. De azért nem fogok 6-8 ezeret költeni, hogy felutazzak Pestre, majd vissza.Megint bebizonyosodott, hogy milyen 1 mocskosul Greedy cég a blizzard. Remélem ebbe a promóba az egész FSG részleg belebukik egy időre. És akkor majd talán belátják, hogy a komplett marketing csapatot már RÉG lapátra kellett volna tenni.
(#74043) micafighter
Ha ez az irány, amit képviselnek, akkor tőlem sem látnak több lóvét. A Frozen Throne témája nagyon tetszett, ezért beleöltem a pénzt. De a következő Gnómos témájú kieg (pletykák keringenek róla) rohadtul nem érdekel. Most szerencsére van elég dustom 5-6 legendary legyártására is. Ha valami tetszik azt craftolom a többi meg nem igazán érdekel.Idén nagyon ráálltak lehúzós stratégiára. 3 packos kieg - Class specifikus meta meghatározó Legendek - Packok árainak emelése....
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz beherit #74047 üzenetére
Nem nincs...
Ha lenne 1 kis eszük beraknák a store-ba fizetős opcióként és lehetnének ilyen eventek, ahol ingyen hozzá lehetne jutni. Persze lennének hardcore arcok akik össze vissza szarakodnak emulátorral, de a normálisabb többség kifizetné azt 2-5$-t, hogy hozzájusson legálisan.Csak éppen ennyire sz.rok marketingből, hogy ideáig nem sikerül nekik eljutni.
Szerk.: Értem én, hogy keresztértékesítés, mert reklámozzák ezzel a saját eventjeiket. De ez olyan, mintha én a vásárlóknak (mobilos területen melózom) azt mondanám, hogy: " Háát bizony fizetősen nem tudod megvenni a telódra ezt a tokot. De ha elmész erre, meg erre a promó rendezvényre, ahol minket reklámozol (ingyen) akkor bizony megkaphatod kedvezménnyel / ajándékba". Körbe röhögne a világ...
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Újra működik az FSG-es oldal. 3 emberrel össze kellene hozni 1 meccset. A legtöbb Pesi eseménynél nincs senki. Nincs kedvetek megszerezni a hőst ?
-
h3lios
addikt
-
h3lios
addikt
válasz EmptyParadox #74073 üzenetére
Ez nem lámpás, de 9-től kezdődik, nem tudom előtte el lehet e indítani ?
Vagy ha valaki tud olyat ahol megkapjunk a skint ne tartsa magában a linket.
-
h3lios
addikt
-
h3lios
addikt
Nekem telóról ment a dolog Fake GPS-t használtam csak. Ha a térképen is mutatja, hogy a jó helyen vagy indítod a HS-t. Frissíti a helyzeted, majd a Wifi-t skippeled és elvileg ezek után meg kell, hogy találja a tawern-t.
Szerk: Érdemes más országban is szétnézni hátha másikra beadja.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Holnap meg jönni a Ban hullám, hogy bocsi srácok, nem hisszük, hogy egyik pillanatról a másikra több 100-1000 Km-t meg tudsz tenni. Evvan, nem lehet kijátszani a rendszert...
Koppanna mindenki akkorát, meg a játékos bázis negyede kihullana fullos accokkal.
(#74107) Kanczy
A nevednél felül lesz egy > gomb. Arra rányomni és ott van a FSG opció. Ott a Scan-re nyomsz, a Wifi-nél meg a skip-re és ha minden rendben megy bedob.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Nem hiszem, hogy bárkit is bannolnának hasonló miatt. A Tyrande promónál is a legtöbb fórumozó / reddit user megoldotta a dolgot. A legszebb az egészben az volt, hogy a leírás szerint majdnem mindenki Blizzard HQ-s címmel oldotta fel a skint...
Egyébként én ezek után azt mondanám a Blizz helyében, hogy jó gyerekek.. Elk***tuk nem kicsit, nagyon ! Tessék itt a skin for free + 3 ajándék pack a kellemetlenségek miatt.
Redditen valaki írta, hogy valami shady barba ment be emiatt az esemény miatt, aztán majdnem megverték, mert nem vágták az arcok, hogy mit keres ott egyáltalán. Annó a Pokemon Go-nál voltak ilyenek, hogy valakit kiraboltak, mert 1 helyre csalták az embereket este...
-
h3lios
addikt
válasz #75376384 #74137 üzenetére
Nyilván nem ugyan az a kettő, de akik ezzel vissza akarnak élni nem tart sokból összedobni 1 eventet és a fentebb említett példákból nem túl nehéz hitelesíteni sem őket. Megoldják 1 rosszabb környéken, aztán hello telefon meg egyéb értékek. Mert valszeg a próbálkozó kedvű emberek nem csoportban fognak érkezni.
Egyébként ez azért vicces, mert volt Redditen, aki írta hogy 1 étteremben szeretett volna 1 valódit szervezni, még 1 mini versenyt is tartottak volna, ahol a nyertes ingyen kaját kap. Az étteremben lebeszélte a dolgokat, a kaja árát kifizette, majd nem fogadták el a tawern kérelmet. Szóval kb. szégyen amit a Blizzard csinál.
-
h3lios
addikt
válasz rocket #74143 üzenetére
Szerintem nem olyan tökösek, hogy az összes játékost kirakják, akik fakeltek, hogy megszerezzék a skint. Már csak azért sem, mert így elég komoly bevételtől esnének el a jövőben, mivel itt főleg olyan hardcore arcokról van szó, akik arra mennek, hogy minden gyűjthető cuccok meglegyen. Ezért nem értem, hogy az ilyen promós dolgokat miért nem érhetik el a shop-ban az érdeklődők...
Példának okáért nagyon reklámozzák, hogy a HS 1 mobil platformon is játszható játék. De akinek nincs asztali gépe azzal a lendülettel le is mondhat a paladin alt. hősről. Valahogy át kéne gondolni ezeket, mert amúgy az opció megvan a shop-ban csak használni kéne a saját platformot...
-
h3lios
addikt
Gyerekek kiégtem !
Ezek fullba tolják a kretént !
Röviden összefoglalva:
- Micsoda király szett volt a Mean Streets, ahol megismerhettük a 2 legerősebb khm várjá józsi ! 3 !!! legerősebb bandát a városban !
- Ungoro az eddigi legjobban jövedelm... KIRÁLYABB kieg !
- Megcsináltuk a játékon belüli támogatást ehhez a csodaszuper Fireside rendszerhez ! Remélhetőleg nem vernek össze senkit túlságosan miatta. (jobban belegondolva lehet, hogy az index-es újságíró is csak a warlock skin-ért ment, csak korán érkezett... )
- A Deathknight-ok nagyon félelmetesek ám, főleg Anduin ! (pláne ha curve-ön paklod ki Raza után)
- Vegyed megfele a Blizzcon jegyedet ![ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Amúgy bugos is az új Hero skin, mert a Warlock hero power nem lesz tőle animált, mint az összes többi skin esetében korábban.
-
h3lios
addikt
Ha valakinek elege van a standard-ből és egy kis élvezetre vágyik csak AJÁNLANI tudom ezt a paklit.
Nekem folyamatosan win-streakem van vele és kivételesen rankedezek is vele...
Ultimate demon lock, és ugyan elsőre greedy-nek tűnik a sok manás lapok miatt (az is), de valahogy mégis működik.Kazakussal Démonos lapot / idézett demon-t tudsz választani amit aztán guldan visszahoz. Nem is beszélve a resummon potiról. N'zoth -ra ott van szilvi, belcher + boom botok.
Érdemes kipróbálni, mert hatalmas fun. Krul az egyedüli legend, ami annó nem volt kötelező de nagyon fontos bele, mert a meccsek felét egymaga lehozza.
-
h3lios
addikt
Én is szerencsés voltam, tegnap reggel megkaptam Pavel után a 2 Packot (EU).
1-1 epic esett, szóval legalább nem 40 dust. Ráadásul ezzel meglett a 2 non golden Epic River Croc, így 400 dust jött a gold betöréséből.B-tag: H3lios#2825
-
-
h3lios
addikt
Battle net kliensbe bekerült 1 Gift Tab az ismerősök mellé. Csekkoljátok, mert 1 free classic packot kaptok érte ajándékba !
-
h3lios
addikt
Annyira bírnám, ha maradna ez a heti 1 free arena a jövőben is (tudom, hogy nem fog). Mert költeni nem fogok rá, a már korábban említett BabyRage és sóhegyek miatt. Viszont, ha tudom hogy nincs veszteni valóm és csak nyerhetek rajta szivesen csinálom és még élvezem is a dolgot.
-
h3lios
addikt
Ez a pakli 1 állat, igaz még csak 3-0-nál járok, de egyik esélye sem volt az ellenfeleknek. Gyakorlatilag minden második lap removal vagy value minion. Guldanról nem is beszélve. Remélem először sikerült 10 fölé menni, eddig 8 a rekord.
-
h3lios
addikt
Végül 5-3 lett az aréna, mert jött szembe a BULLSHIT áradat. A kedvencem a jade druid volt, végülis nem volt durva a srác paklija. 2 Jade blossom után jött turn 6-ban a prep + Ultimate Brokeback.. Instant concede ment is.
Mellesleg volt mellett neki Jade idol és Jade Spirit is, tehát ő volt az az arc aki fullba tolta a kretént.A másik Druidnál a következő face sebzések követték egymást: 2 Starfire + Fireball + Frosbolt. Én kérek elnézést, hogy 1 Druid + mage kombótól nem számítottam 19 face damage-re 2 kör alatt.
A 3. arcnak meg volt Frostlich Jaina ami után ment szintén az insta concede, mert nem volt boardom, neki pedig igen és elkezdte gyártani a water ellyket.
-
h3lios
addikt
válasz kchryss #74390 üzenetére
71 packból 3 legendary Bőőőőőven átlagon felüli. A hivatalos pitty timer 40 után ad fixen 1 legendary-t. Ha azt vesszük, hogy az első 10-ben biztosan van 1 és aztán még kapsz egy 2. -at is biztosan még így is 1-el + ban vagy. Nyilván a nagy átlag a 20-as, viszont nekem 200-ból sikerült 7-et nyitni, ami ugye mondanom sem kell, hogy mennyire sz.r..
Más: Nem rossz ez a dual class arénás történet, egyébként én biztos vagyok benne, hogy ez valami későbbi NAGY update béta tesztje épp. Szerintem a következő években meglépik a ladderen is a dual class rendszert valamilyen formában. Ha másnem akkor, amikor végleg kifogynak az ötletekből. Addig is gyűjtik hozzá az ötleteket / tapasztalatokat.
Rohadt nehéz lenne a balance, ha nem lehetetlen, viszont én szívesen látnék hasonló dolgokat a ladderen is. Ahol te állíthatod össze a paklikat a meglévő lapjaidból. Biztos, hogy lennének beteg megoldások. Viszont ehhez egy átgondolt pakli méret / HP mennyiség is társulna.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Gyerekek ! Ez a brawl valami rohadt szórakoztató lett. Eddig magasan ez tetszik a legjobban. Hasonló a mechanika, mint a páros brawl-oknál, de legalább itt nem tépem ki az összes hajam, mert valami retardáltal dob össze.
Nekem az első win a Witch-es perkkel lett meg, ami egész jól sikerült. Spirit eco-val elég szép boardot lehet építeni, amivel lazán lehet 1 shot-oltni a 2. fázist.
Illetve nem csak a brawl, hanem az egész Hallowen-i event egy hatalmas piros pont a team 5-nak. Az egész design, az újragondolt boardot a töklámpásokkal + az ajándék aréna belépőkkel és packokkal nagyon király.
Most tényleg kitettek magukért és ezért jár nekik a keksz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest