Új hozzászólás Aktív témák

  • narumon

    őstag

    Sziasztok!

    Beütött a ménkű....

    Jópár éves Hitachi 1TB HDD pár napja azt csinálta, hogy nem látszott amikor bekapcsoltam a gépet. (A rendszer SSD-ről töltődik és van mellé még két másik HDD (A hitachival együtt 3) azok rendesen jöttek).
    2-3 újraindítás után viszont látta megint. és mivel HDD Sentinel nem mutatott semmilyen hibát így nem is foglalkoztam különösebben a kérdéssel - gondoltam valami anomália.

    No természetesen ma már megint nem látja a gép de ezúttal a 100. újraindításra sem. Hang alapján fel sem pörög. A gond az, hogy a pár nappal ezelőtti hibánál nem csináltam backup-ot róla csak kb 2-3 hónapos backup van. Természetesen most realizáltam, hogy erre a HDD-re mentem a Premiere project fájlokat és egy esküvői vágásban vagyok (voltam?) benne - nagyon sok munkaórával. Maga az esküvő anyaga megvan másik vinyón (azt mindig rögtön backupolom amint felveszem az anyagot), de maga a project nincs!!!

    Valami ötlet vagy remény? A másik dolog, hogy ugye az ember nincs tisztában, hogy mi volt még rajta, jó lenne tudni de ami fontos az tuti, hogy a premiere project fájl (meg még egy tucat másik amelyik ebben a pillanatban nem fáj ennyire de biztos, hogy fog még....)

    H E L P !

    https://www.facebook.com/Naruvideo

Új hozzászólás Aktív témák