Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz smc #7991 üzenetére

    Maga az HBO Max, mint szolgáltatásnév szűnik majd meg (tűnik el), de a szolgáltatás nem fog, hanem összecsomagolják, az itthon nem elérhető Discovery+-al (sőt ez lesz az alapja, mert elvileg technológiailag jobb), és létrehoznak egy új szolgáltatást, új néven ami majd az utódja lesz mindkettőnek (vagyis aki előfizetője volt bármelyikének az fog kerülni ebbe, mint ahogy történt itthon és máshol is az HBO GO --> HBO Max esetén). De ez itt nálunk Europában, majd csak 1,5-2 év múlva fog megtörténi... leghamarabb.

    Árváltozás is valószínűleg csak az egyesülés után lesz (2024). Jelenleg kint az USA-ban, az HBO Max $9.99-be kerül reklámokkal, és $14.99 reklámok nélkül. A Discovery+ az $4.99 reklámokkal, és $6.99 reklámok nélkül.

    És ugye az HBO esetén nem lesz változás, mert annak az HBO, mint néven kívül nem sok köze volt az HBO Max-hoz. Ezt sokan kritizálták, hogy miért ezt lett anno a neve, mikor az HBO része kimerült abban, hogy felkerültek az HBO-s sorozatok is rá, de valójában ez egy Netflix szerű önálló szolgáltatás (különálló, saját tartalomgyártási csapattal, struktúrával).

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák