Hirdetés
- PlayStation 5
- Dark Souls sorozat
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Test Drive Unlimited 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
Sziasztok!
Igazából fogalmam sincs, ez-e a megfelelő topik, de jobbat egyelőre nem találtam.
Van nekem egy Gorenje mosógépem. Beletettem pár kisebb szőnyeget mosásra, bolhafingnyi mosószer kíséretében (tényleg alig került bele). Viszont ennek ellenére felhabzott, és most bármit csinálok vele, csak leereszteni akarná a nem létező vizet, és persze pár perc után habosodásra panaszkodva leáll. Semmilyen módon nem tudok vele olyan programot indítani, ami előbb teli nyomná vízzel.
Ráadásul szerintem a leeresztő szivattyú csak ront a helyzeten.Mi a túrót csináljak vele? Kivennék belőle egy-két szőnyeget, vagy az összeset, és inkább kézzel kiöblíteném, de ez a szerencsétlen készülék annyira biztonságos, hogy ZÁRVA VAN, nem lehet kinyitni, csak akkor, amikor majd úgy dönt.
Sokat nem akarom erőltetni, így is már vagy 5x végigfutottam vele egy ki-bekapcsolást, 5 percen belül mindig ugyanarra a hibára futunk. Áramtalanítás nem ér semmit.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz E.Kaufmann #84604 üzenetére
No, közben megoldódott, félig-meddig user error. A szűrőnél nincs vésznyitó, de ha már ott voltam, megnéztem azt is. A fene gondolta volna, hogy egy néhány hetes gépnél máris el van tömődve (az előző gépnél durván kéthavonta pucoltam, de ilyet nem láttam annál sem).
Kitakarítottam, a gép simán elindult, egyelőre sikeresnek tekintem a műveletet. -
NeoPampalini
senior tag
Sziasztok!
Talán ez a jó topik.
Mosogatógéphez (Beko dfs05010w) hol tudok egyáltalán és értelmes áron kosarat venni? Nem az evőeszköztartó, hanem a két kihúzhatós/görgős kellene, mert az évek alatt már több helyen lejött róluk a műanyag borítás, elkezdtek rozsdásodni.
Eddig egyetlen egy webshop-ban találtam ilyesmit valami 80+ ezerért, az egész gép nem volt annyi amikor vettük.
Vagy ez is ilyen fogyasztói cucc, dobjam ki a gépet és vegyek újat?
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik