Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
-
beers
addikt
Sziasztok!
Valaki esetleg tudja, hogy a Bosch szárítógépeknél a 4 vs 6 generáció milyen különbséget takar? (az árán kívül)M&N
-
Gömbike
senior tag
válasz csabi324 #87951 üzenetére
Igaz, hogy nem beépíthető, de az Elux (AEG) ESF 66030x gépem 2008. Február eleje óta hibátlanul mosogat. Szerelőt nem ismer
Akkor került 127 ezerbe, de igényes, van benne belső világítás, fèm belső.
Heti szinten 3-4 alkalommal mosogat.
A barátomnak Beko van, 6 éves, eddig hibátlan, ők is kb. ennyit használják.
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
DrDobos
őstag
válasz BB9000 #87923 üzenetére
Electrolux hűtők is ajánlottak?
Peldaul az alabbi ket tipust neztuk:
LNT5ME36W1 TwinTech 600 Alulfagyasztós hűtő, 201 cm[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
senior tag
Sziasztok. Euronics-ban a Dreame T30 porszivo jelenleg 85.000Ft, ennyiért van esetleg ennél jobb vetel? R10 pro is van naluk 89.990-ert, de tűnt érdemben jobbnak, sőt. Koszonom előre is!
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB
-
bobalazs
nagyúr
gyertek csináljátok meg a gázkonvektoromat. nem ég a lángsor, csak az őrláng
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Kinéztem ezt a szárítógépet és kérném a véleményeteket, hogy jó lesz-e, vagy pedig az olcsóbb verziók is megbízhatóak 240K környékén.
Van valakinek tapasztalata velük esetleg?
Köszönöm szépen a segítséget előre is!
-
peestike
őstag
sziasztok!
14 éves electrolux mosógépben, mindkét csapágyat cserélni kellene, mert szivárog. korábban már cseréltem benne lengéscsillapítókat.
szerintetek érdemes költeni rá, vagy kiszolgálta magát, érdemesebb lenne fiatalítani?
köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Gömbike
senior tag
válasz DrDobos #87956 üzenetére
Ez Elux ERB 3441 [link] hűtőnket az áramhiszti miatt adtam el 2021-ben.
Akkor volt 16 éves.
Az egyik barátom megvette, nála a “ kiskonyhában” dolgozik azóta is.
Amit nagyon sajnálok, hogy ilyen megoldást a gyártók a spúrság miatt nem csinálnak: két kompresszoros volt, két különálló, teljesen független körrel.
szerk:
Nem fogsz rosszul járni velük, van aki a Liebherr hűtőre tett hitet, de hidd el, ha hulladék lenne, nem forgalmaznák a Liebherr-en kívüli más gyártók termékeit.
Ha a családnak szimpatikus, vedd meg, Ti fogjátok használni, nem a fórumlakók.
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
balojazz
aktív tag
válasz dani0113 #87957 üzenetére
Jó az az ár, behúztam én is egyet a Savoyába. Ezért jók ezek az akciók: addig rugóztam hetek óta, hogy melyik legyen a sok 120-150 ezres Dreame közül, hogy ez a 85 ezer mindent eldöntött. Még meló közben is tesztvideókat bambultam, pedig rohadtul qrvára nem érdekelnek a porszívók, de hát a párom kiadta feladatnak. Nagy nehezen leszűkítettem kb 4 modellre, ez is köztük volt. Így már az R20 pl nem is jó vétel.
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Ezt (videó) kezdte el csinálni a mosógépünk. Egy majdnem 3 éves Bosch Serie 8 gép, 220k volt anno, vagyis 2 év jótállással jött. Ez mi lehet? Javítható vajon? Olyan mintha amikor szivattyúzni akarna jön ez elő.
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
Keskeny mosógép fölé szeretnék normál számítógépet tenni. Van erre valami bevált építőkeret?
-
Gömbike
senior tag
válasz mikrofon #87965 üzenetére
Igen.
A legolcsóbb: vágatsz méretre egy tetszőleges színű bútorlapot, munkalapot, amelyik szimpatikus. Ezt le elfóliáztatod.
A hátuljára vagy agy darab anyagot vágatsz középre, vagy ahogy szimpi, a két oldalára.
Ez legolcsóbb, legstabilabb, nem műanyag.Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
joocek
aktív tag
Esetleg valaki ismeri ezt a típust. Érdemes vele foglalkozni? QB161H38 [link]
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
BBéci
legenda
válasz balojazz #87963 üzenetére
Valóban jó ár az eredetihez képest, viszont semmit nem találtam arról, hogy sima vagy multiciklonos. Szerinted melyik?
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
"Tény most cseréltem a Bekót AEG re, most még talán szebben mosogat."
Emlékeim szerint korábban azt írtad, hogy a Beko tökéletesen mosogat.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
balojazz
aktív tag
Nem tudom értelmezni a kérdést, és a rá adott bármilyen választ se tudnám. A review-kban, tesztekben se volt szó ilyesmiről, azt hiszem. Mindenki rohadt elégedett volt vele, nekem ennyi elég. Mikroszkóppal vizsgálták a különbségeket a T30, T30 neo, R20 stb között, páran megjegyezték, hogy ez már dyson szint, én itt leragadtam, de szívtam a fogam a 125 ezer miatt, hogy "ne már, ez egy szimpla elemes porszívó". 85-ért tőlem anticiklonos is lehet ilyen értékelésekkel.
-
BBéci
legenda
válasz BB9000 #87943 üzenetére
A Berlinger Haus egypálcás, bazári termékeit nem említeném egy napon és lapon Bosch-okkal, Tefalokkal.
#87970balojazz
Mit nem lehet azon értelmezni, hogy multiciklpn vagy nem?
Elhiszem, hogy nagyon jó porszívó, tetszik és vennék egyet, ha tutira multiciklonos, mint a Dysonok. Például a Sencor korrekten megírja a honlapján, hogy melyik termékük szimpla és melyik multi.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz F-ECT$ #87912 üzenetére
20 év alatt sem a hagyományos kerámialaposon, sem a tavaly június óta meglévő indukcióson nem használtuk egyszerre mind a 4 zónát. A 3 is csak szökőévente fordult elő. Ráadásul az indukciós menüjében beállítható a maximális teljesítményfelvétel, amit 7400-ról 6000-re csökkentettem, de lehetne akár 4000 is.
-
BBéci
legenda
válasz balojazz #87974 üzenetére
itt a topikban rengetegszer volt szó a multiciklon előnyeiről, amit a Dyson kezdett el elsőként alkalmazni. Lényegesen jobb a porelválasztása, sokkal több kerül a tartályba és nem a szűrő irányába, mint a szimpla ciklonosokban.
#87975F-ECT$
Nincsenek távoli rokonaink, ha lennének, akkor sem nyitnék népkonyhát.
Valóban nem jelenti azt, hogy más nem akarja, fogja használni mind a négyet, pusztán egy felhasználói szokásról számoltam be. Szerintem nem jellemző egyidejűleg 4 zóna használata. Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, praktikusabb elosztva elkészíteni az ételeket, nem mindent egyszerre. Plusz sok minden a sütőben készül, nem a főzőlapon. Amikor vendégekre főzünk, már előző nap elkészítjük azokat, amik nem igénylik a "frissensütést". Jó példa volt erre a múlt vasárnapi összejövetel, amelyen 10-en voltunk. Kettőnél több zóna nem működött egszerre.[ Szerkesztve ]
-
balojazz
aktív tag
Még most sem értem teljesen, de nem is baj. Csak annyit figyeltem a gépnél, hogy egyszerűen üríthető a tartálya, mosható a szűrője, innentől nem érdekes számomra, hogy hogyan és mi történik: jól takarít, egyszerű a karbantartás. A technikai részletek nem igazán érdekelnek, csak a végeredmény. Az asszonyt meg még a kiválasztás sem érdekelte, csak akart egy könnyen kezelhető mindenes akkust. A technikai részletek közül csak azt néztem meg, hogy szétkapható az akkuház, és az elöregedett akksikat majd én cserélem benne, sőt növelem az üzemidőt gombokért, nem pedig a Saomi 50 ezerért.
-
BBéci
legenda
válasz balojazz #87977 üzenetére
"egyszerűen üríthető a tartálya, mosható a szűrője"
Ezt nagyjából az összes tudja.
Ismétlem: elhiszem, hogy a szóban forgó porszívó szuper, de csak akkor venném meg, ha tutira multiciklonos. Ez az én mániám.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
majorita20
újonc
válasz Csabroncka #35610 üzenetére
Szia, nekem elküldenéd a Miele szerelő elérhetőségét? Köszönöm.
-
balojazz
aktív tag
Megértem, de nálunk az anticiklonos is jó lesz. Eddig egy 10 éves, 25 ezres vezetékes Samsung volt, amely ugyan teljesen jó eredményt ad, de a panelből emeletes családi házba költözés meghaladja a "kényelmi funkcióit". Ha nem futok bele ebbe az akcióba, 2 db vezetékes lett volna, vagy egy akkus/tyúkbeles kombi Makita, ilyesmi. Nekem ilyen primitív döntési algoritmusaim vannak, nem holmi kifinomult szájklon izék mentén gondolkodom. Por kevés van, nincs allergiás a családban, csupa keménypadló mindenütt... nem kell csoda, csak könnyű kezelés. Ezért megengedhetem magamnak, hogy árérzékeny legyek, és ami 2014-ben 25 ezer volt, az most sem lenne 85-nél nagyon sokkal kevesebb, a csekély árkülönbözetért pedig megkapom a könnyű gépet madzag nélkül, és mégsem kell egy alsópolcos ratyit vásárolnom. Ennyi a történet.
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Elektromos fogkeféből melyiket érdemes venni?
Keret 50 alatt.
Feltételek:
- ne legyen hangos (nem szeretnénk a gyereket felébreszteni)
- 2 személyre is jó legyen.
- nyomást érzékelje. -
Dorian
félisten
válasz gyenesmartin #87982 üzenetére
Asszem 14-ért vettem Ph Sonicare-t, tökéletesen megfelelő. Sosem adnék 50-et ilyesmiért.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
MODERÁTOR
Én a Philips sonicaret preferálom inkább, de oral-b-m is van. Az új iO-t még nem próbáltam.
Ez a philips sztem elég jó 40-ért Philips Sonicare HX6871/47Nekem ez van, UV-s fertőtlenítő kütyüvel 35-ért Philips Sonicare 5100 HX6850/57
Dorian: te nem, más igen
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
garga01
őstag
Korábban érdeklődtem itt szárítógép labda témában.
Nos vettem 2 db Electrolux (műanyag) labdát a kondenzátor tisztító kefe mellé amikor rendeltem.
Pár hét használt után úgy néz ki, puhábbak és kevésbé gyűröttek a ruhák a labdákkal szárítva.
Kefe is jó cucc, habár egy hónap alatt nem lett még olyan szöszös, de már látható volt rajta.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Winnie The P
őstag
Szia!
Most vettem [link] .Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
MODERÁTOR
válasz Winnie The P #87986 üzenetére
Ezek sokkal hangosabbak mint egy Philips sonicare
OralB 76dB
Philips 67dB[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
Hali!
Én kinából rendeltem, sztem ár értékben nagyon nagyon jó. Pótfej is fillérekért van hozzá.
[link]
Volt már 1 hasonlóm, ugyanettől a márkától, annak az akkuja adta meg magát.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
pdave
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkozunk kétajtós hűtőszekrény beszerzésén, és az Alzánál elég jó áron van ez a TCL hűtő. Van valakinek ilyen márkájú hűtője? Gondolom nem véletlenül olcsóbb teliáron egy százassal, mint egy ugyanilyen LG vagy Samsung hűtő, de így akciósan nagyon jó az ára.
Semmi review-t nem találok róla, nem tudom, meg merjem-e venni.https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
MODERÁTOR
válasz gyenesmartin #87991 üzenetére
Az UV cucc hasznos, kulon eleg draga. Max tisztitasi modban lehet difi, minden masban kb ugyanaz.
-
erdey_a
addikt
válasz gyenesmartin #87994 üzenetére
eddig csak a klíma topikban láttam ezt a decibel szexualizálást. talán porszívónál még érthető is, de hogy a fogkefe hangja számít... hát ez nekem az év vicce.
fura vásárlói igények \ szokások vannak na.Vérboci
-
gyenesmartin
őstag
válasz erdey_a #87995 üzenetére
Kis lakásban vagyunk. A gyerek egy félszobában. Amikor jövünk ki és nagyobbat reccsen a padló, utána jöhet egy jó kis fél-háromnegyed órás altatás, mert addigra már eleget aludt. De még ennyitől nagyon nyűgös, sírós. Meg a napi rutin is elmászik.
Úgyhogy igenis számít minden olyan dolog reggel, ami hanggal jár. -
MODERÁTOR
Ha valami ennyivel sokkal halkabb az biztos valaminek a rovasara megy, azert az oralb es a philips nem ma kezdte a fogkefek gyartasat/fejleszteset.
A klasszik oralb tenyleg lenyegesen hangosabb a szonikus philipsnel.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
félisten
Nekunk volt mar minden, high-end Philips, Oral-B, mittudomen, de az Oclean-eknel ragadtunk meg, mert
- halk
- olcso
- vegtelensegig birja akkuval, tenyleg nevetseges, h max havi 1x kell tolteni (es nem az van, h hetente egyszer mosunk fogat )while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik