Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9000

    senior tag

    válasz Tyler Durden #73790 üzenetére

    Mindenképpen az árban számodra elérhető legerősebbet javaslom megvenni. Az ajánlott négyzetméter, csak támpont és folyamatos üzemre lett kalkulálva. Neked a szakaszos üzem miatt szerintem erősebb kell. Minél erősebb, annál kevesebb ideig kell mennie.
    - A párátlanítót oda érdemes elhelyezni, ahol a vízpára keletkezik. Ha kiteszed a folyosóra, akkor a szobákban azonnal nem fog sokkal lejjebb menni, de a légmozgással idővel kiegyenlítődik a páratartalom.
    Ha a szobákban nincs teregetés, nincs akvárium, nincsen sok növény, akkor ott nem keletkezik sok pára se, és a kiegyenlítődés miatt pár nap alatt a szobákban is beáll az egészséges páratartalomszint.
    - Ha van olyan szoba, ahol rendszeres a teregetés és/vagy akvárium miatt nagy a kipárolgás, vagy sok a növény, akkor oda is javasolt egy kisebb párátlanítót tenni a folyosói nagyobb teljesítményű párátlanító mellett!
    - A párátlanító elhelyezésénél az is fontos szempont, hogy abba a légtérbe kell elhelyezni, amelyikben a legtöbb levegőmennyiséget tudja megmozgatni. A folyosó azért előnyös, mert annak a legnagyobb a térfogata /legalábbis ott,ahol én lakom / :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák