Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    válasz Morris #6006 üzenetére

    Teljesen megértem a problémádat. Rákerestem hirtelen, és a legolcsóbb Miele 250.000Ft, 2 év garanciával. Pofátlanul drága, és ehhez képest ha 2 év múlva tönkremegy (és miért ne mehetne?), akkor nagyon szívja az ember a fogát. (Ehhez képest vettem úgy 7 éve egy olcsó (akkor 55.000Ft-os) alap Fagor mosógépet, ami azóta is rendben teszi a dolgát.)
    Szóval inkább vesz az ember 70.000Ft-ért mondjuk egy alap Gorenje mosógépet, mert mosni szerintem ugyanúgy tudnak, zajos is mindkettő, és arra legalább adnak 3 év garit. Anyagilag abszolút kifizetődő a Miele-hez képest, szerintem. Nem tudom azon mi kerül ennyibe, leszámítva a márkajelzést. Vagy ha tényleg jó minőséget és időtállóságot adnának, akkor miért nincs hozzájuk pl. 10 év garancia alapból? Úgy elgondolkozna az ember, de enélkül szerintem labdába sem rúghatnak, leszámítva a lakosság felső 3%-át, akiknek nem számít az ár. (Persze rájuk építeni is egy működőképes üzleti modell.)

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák